Treceți la conținutul principal

Pareri BLUE SKY RESORT din SINAIA considerat pe forumuri Relaxare la superlativ

Ati auzit de BLUE SKY RESORT la COLINA MAREI din SINAIA? Daca nu, sa ne facem o parere despre BLUE SKY RESORT COLINA MAREI din SINAIA.

Apartamentul este superb, dotat cu tot ce trebuie, priveliștea de la balcon este mai frumoasa decât în poze. Ne-am simțit minunat, vom reveni cu siguranță.” suna unul dintre comentariile tursitilor despre BLUE SKY RESORT  COLINA MAREI. O opinie care exprima multumire si surpriza.

Situat la aproximativ 6 km de CASA MEMORIALA GEORGE ENESCU si la departare de 5 km de MANASTIREA SINAIA acest apartament pare sa se fi nascut pentru bucuria si placerea iubitorilor de munte, sporturi de iarna.

Pentru cei ce adora conditiile de lux cu toate facilitatile cu o baie superba "garnisita" cu  cosmetice . Cu vedere la munte, gradina si terasa.
slue sky resort sinaia pareri forumuri

Si ca totul sa depaseasca astepatrile in apropriere veti regasi RESTAURANTUL ETAGE care nu va va insela asteptarile.

Sa schiezi si apoi sa ai parte de bucuria de a te relaxa in piscina ? Asta da placere.

Apartamentul BLUE SKY RESORT  COLINA MAREI din SINAIA este situat pe strada GHIOCEILOR. NR. 39. Gazdele sunt ospitaliere dornice sa va raspunda  intrebarilor si sa va faca sa va simtiti privilegiati.

Sunt doar doua apartamente  pentru a spori intimitatea potrivit pentru doua cupluri sau un cuplu si o familie cu copii. Piticii vostri se vor distra.

Au la dispozitie un loc de joaca,  pot imprumuta carti si DVD-uri. Evident accesul gratuit la WI-FI. Orice  vreti sa faceti ziua sau noaptea tarziu va asteapta personalul receptiei ce functioneaza 24 din 24.

Exista la cerere posibilitatea transferului de la si sau spre aeroport. La intrarea in camera nu veti intampina probleme.

CHECK IN-ul se face de la ora 15 pana la ora 22. Problema este cand veti face CHECK -out pentru ca nu puteti zabovi . Se va face de la ora 7 de dimineata pana la ora 11.

Posibil ca daca nu ati sosit cu masina personala si ati venit cu trenul   si aveti plecarea la ora 15 sau dupa ora aceasta gazdele poate va mai ingaduie sa mai ramaneti.

Trebuie vorbit  dinainte. Cel mai rau este pentru constantenii fara masina ce vin cu trenul. Ca sa te  cazezi dupa ora 15  e nevoie de rabdare. Ori daca ai ajuns la ora 11 cu DIRECTUL ce pleaca la cinci dimineata, ai doua alternative.

Te mai plimbi prin oras te duci sa mananci ceva si apoi revii sa te cazezi.
impresii bucatarie apartament cazare blue sky resort sinaia

Daca nu vii cu un tren mai spre seara dar pierzi o zi. Cat despre CHECK OUT wow.... la ora 7 sa pleci din camera ?

De la 7 la 11? Noroc ca PARCUL GHICA te asteapta cu drag si ce sa mai vorbim de cafenelele extraordinare din SINAIA de iti vine sa bei nonstop cafea.

Mai ales acum in 2020 la etajul  magazinului CARPATI adica NOUL MALL din Sinaia s-a deschis o cafenea TUCANO atat de iubita de fanii cafelelor de calitate.

Dar pana la TUCANO incercati sa beti o cafea  pentru PREMIANTI la PRAVALIA CU CAFEA situat in centru langa magazinul MEGA IMAGE.

 Despre preturi trebuie sa vorbiti cu proprietarul preturile difera in functie de camera si de  durata sejurului.
MAI POTI CITI