Treceți la conținutul principal

RAIPAY pareri forumuri aplicatie Raiffeisen Bank pentru plati contactless cu telefon. GHID UTILIZARE.

Cu aplicatia RaiPay platesti contactless cu telefonul tau Android si astfel vei descoperi o experienta inovativa pentru platile contactless prin cardurile tale de la Raiffeisen Bank.

Parerea consumatorilor despre extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre raipay raiffeisen ios, raipay apk download, raipay romania andorid etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,50 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
raipay romania android ghid instalare utilizare pdf

GHID UTILIZARE RAIPAY Raiffeisen Bank conform manualului pdf

a) Instalare RaiPay Raiffeisen Bank

1. Download aplicatie din Google Play Store. RaiPay poate fi instalata pe telefoane cu optiunea NFC si sistem de operare Android (minim 5.0).

2. In ecranul de login, accepti termenii si conditiile aplicatiei

3. Permiti accesul la apeluri telefonice, pentru crearea unui profil securizat intre telefon si sistemele bancii.

4. Introduci numarul de telefon al dispozitivului pe care instalezi aplicatia

5. Setezi parola aplicatiei RaiPay si o memorezi

6. Adaugi prin NFC (sau manual) orice card Raiffeisen Bank (credit sau debit, de persoane fizice sau juridice, Mastercard sau VISA). Pentru adaugare prin NFC, in ecranul „adauga card” pui cardul pe spatele telefonului. Daca nu il citeste imediat, misca-l usor sus jos ca sa gasesti locatia antenei NFC.

7. Validezi cardul prin introducerea codului primit prin SMS. Atentie, acest cod va fi primit pe numarul de telefon declarat de tine la banca ca si nr. de contact. Daca instalezi aplicatia pe un alt telefon, ai grija sa te uiti dupa sms pe telefonul corect.

b) Cum platesti cu telefonul prin RaiPay Raiffeisen Bank

Plata cu telefonul prin RaiPay este la fel de simpla ca o plata contactless cu cardul. Apropii telefonul de POS si platesti astfel:

• Pana la suma de 100 lei: doar aprinzi ecranul telefonului (nu e necesara deblocarea telefonului), il apropii de POS si il mentii acolo pana auzi semnalul sonor (tipic sub 1 secunda, uneori mai mult). Aplicatia iti permite sa faci cateva plati sub 100 lei doar cu ecranul aprins, dupa care va solicita deblocarea telefonului sau parola de aplicatie pentru a continua sa faci plati doar cu ecranul aprins.

• Peste 100 lei: deblochezi telefonul (amprenta, PIN etc.), il apropii de POS si il mentii acolo pana auzi semnalul sonor.

Daca initial ai apropiat telefonul cu ecranul blocat de POS: o Telefonul iti va solicita deblocare
  • Ridici telefonul de pe POS si il deblochezi
  • Il apropii din nou de POS si il mentii acolo pana auzi semnalul sonor.

Pentru securitatea platilor, RaiPay va cere, din cand in cand, autorizarea platii prin introducerea parolei aplicatiei, indiferent de valoarea tranzactiei.
MAI POTI CITI