SFATURI când imi caut PERECHEA potrivita vietii mele online pentru a nu fi dezamagit

Trimiteți un comentariu
Daca vrei sa iti cauti perechea potrivita vietii online ar fi bine sa tii cont de cateva sfaturi de bun simt și simple recomandări care cu siguranta iti vor fi de folos si te vor ajuta sa gasesti intr-un final perechea vietii tale.

Nu trebuie sa iti faci fantezii prea repede atunci cand esti in cautarea perechii potrivite online

Dacă ai început să folosești aplicații de dating în ideea de a-ți găsi perechea cât mai curând, s-ar putea să te trezești că îți faci fantezii prea devreme.

Poate că persoana întâlnită pe Tinder pare să fie idealul tău din aproape toate punctele de vedere – dar nu uita că nu o cunoști pe deplin, așa că nu este bine să îți pui sufletul pe masă din prima, mai ales dacă nu ați avut nici măcar o singură întâlnire față în față. În cazul online dating-ului, precauția este cheia.
sfaturi cand caut perechea potrivita matrimoniale

Nu da importanță afirmațiilor celuilalt despre tipul lor de personalitate

Poate că pe profilul persoanei de care ești interesată vei gasi afirmații de genul „Nu îmi plac dramele” sau „Am un simț al umorului bine dezvoltat”.

Ideal ar fi să nu iei aceste informații de bune, pentru că oamenii nu sunt cei mai credibili povestitori atunci când vine vorba de propria persoană.

Descrierile acestora ar putea să nu le reflecte personalitatea cu acuratețe, realitatea fiind ori mai rea, ori – în cazuri fericite – mai bună decât cea pe care o percep ei si o descriu public.

Informații de tipul vârstei, locației, locului de muncă și a educației sunt repere ceva mai „tangibile”, mai obiective.

Evaluează in permanenta tonul emanat de profilul persoanei de care ești interesat(a)

Atunci când analizezi profilul celuilalt, ai mare grijă la semnele subtile care ți-ar putea sugera că persoana respectivă este genul lăudăros, egocentric, deprimat sau nesigură pe ea.

Astfel daca cineva care are în descriere la profil o afirmație de genul „Prietenii mei mi-au făcut contul în glumă, hi hi...”, ar putea să te facă să te gândești că acesta este un om nesincer, care nu este dispus să își arate vulnerabilitățile sau motivele reale pe față.

Dacă observi semnale de alarmă de la început, este un plus pentru tine, pentru că în acest fel vei evita să ai inima frântă în viitor.


Trimiteți un comentariu