SHEILA GIAFER biografie de la imobiliare la sotia lui Bogdan Ionescu aka Syda

Trimiteți un comentariu
Wiki monden: Sheila Giafer (nascuta in data de 29 mai 1986) este noua iubită a lui Bogdan Ionescu.

Conform biografiei, Sheila Giafer este de origine turcă și se pare că familiile celor doi îndrăgostiți deja au făcut cunoștință, semn că relația este cât se poate de serioasă.

Sheila Giafer are o experienta de peste 15 ani in imobiliare.

Sheila Giafer, fosta directoare de marketing si comunicare a companiei de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank, a fost numita in 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitala.

Sheila Giafer biografia varsta ocupatie

Sheila Giafer a fost in echipa The Advisers/Knight Frank timp de 3 ani, iar incepand cu luna noiembrie 2012 a fost numita director comercial al proiectului de birouri detinut de S Group Holding, al carui agent exclusiv este The Advisers.

Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune... " declara nu de mult Bogdan Ionescu.

Dacă lui Syda îi merge bine pe plan amoros, Elenei Băsescu (39 de ani) nu prea îi surâde norocul în dragoste.

Fata cea mica a fostului preşedinte Traian Băsescu s-a despărţit de afaceristul Cătălin Gheorghe (27 de ani) în toamna lui 2019 după doi ani de relaţie.

Ruptura din ei s-a petrecut în cea mai mare discreție. Pe 20 septembrie 2019, la botezul organizat de Elena Udrea (46 de ani) pentru fiica ei la Mănăstirea Cașin din București, EBa a venit fără „Tomată”.


Trimiteți un comentariu