SOC! A MURIT CRISTINA TOPESCU. Cauza mortii Cristinei Topescu inca necunoscuta.

Trimiteți un comentariu
TRAGEDIE in lumea jurnalistica. A decedat Cristina Topescu! (varsta 59 de ani)!!!

Una din cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, Cristina Țopescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a murit, anunță Antena 3.

moartea cristinei topescu cauze misterioase


Potrivit sursei citate, Cristina Țopescu a murit în casa sa. REVENIM CU DETALII IN CURAND.

UPDATE O vecina a sunat la 112 pentru că nu a mai văzut-o pe vedeta TV de pe 19 Decembrie. Polițiștii au găsit o in pat, în pijama.

Cristina Ţopescu a murit. Conform surselor Antena 3, Cristina Topescu nu prezenta urme de violenta pe corp, cel puțin nu vizibile. Era intr o poziție de dormit așadar cel mai probabil a murit in somn.

Groaznic este ca autoritățile au mai găsit în casa Cristinei Topescu 2 câini morți și încă 4 vii.

BIOGRAFIE Cristina Țopescu avea varsta de 59 de ani.

Cristina Țopescu (nascuta pe 4 iulie 1960, Oradea / decedata 12 ianuarie 2020) a fost o prezentatoare de televiziune din România și fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Cristina Țopescu a fost prima iubită a lui Stefan Bănică Jr. În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, a continuat să realizeze emisiunea "Interviuri (ne)convenționale" la Canal 33.


Trimiteți un comentariu