STRANSUL MAINII INTERZIS IN CHINA din cauza CORONAVIRUSULUI 2020

Trimiteți un comentariu
Stiri de ultima ora virusul din China 2020. Autoritățile din domeniul sănătății din Beijing au cerut oamenilor să nu isi mai strângă mâinile, si în schimb să se salute folosind un gest tradițional.

Sfatul a fost trimis într-un mesaj text (SMS) care a fost adresat utilizatorilor de telefoane mobile din orașul Beijing duminică dimineață.

Autoritatile din Beijing au amânat, de asemenea, redeschiderea școlilor și universităților orașului după vacanța de Anul Nou Lunar, a informat postul de radio de stat. Hong Kong a amanat redeschiderea școlilor până la 17 februarie.

China a cerut transparență în gestionarea crizei coronavirusului, după ce marimea răspândirii virusului SARS a erodat încrederea publicului, însă oficialii din Wuhan au fost criticați pentru manipularea datelor despre focarul actual al infectiei.

stransul de maini interzis in china din cauza virusului 2020

„Toți oamenii din orașul meu natal suspectează ca datele privind numărul real de pacienți infectați dat de autorități nu este cel real”, a spus Violet Li, care locuiește în districtul Wuhan, unde se află piața de fructe de mare.

Multe cinematografe din China au fost închise chiar daca erau programate premierele unor filme importante.

Operatorii de croaziere, inclusiv Royal Caribbean Cruises, și Costa Cruises au declarat că au anulat 12 croaziere care erau programate pentru imbarcare in porturile chineze înainte de 2 februarie 2020.

Hong Kong Disneyland și Parcul Ocean al orașului au fost închise duminică 26 ianuarie 2020.

Shanghai Disneyland, care aștepta zilnic 100.000 de vizitatori în perioada vacanței prilejuite de anul nou chinezesc, s-a închis deja.


Trimiteți un comentariu