Tzanca Uraganul wiki de manelist celebru cu avere, scandaluri si bataie pe numele adevarat Andrei Velcu

Tzanca Uraganul biografie se misca pe bit, Tzanca Uraganul pumn, Tzanca Uraganul bataie, Tzanca Uraganul avere, Tzanca Uraganul contact sunt numai cateva dintre curiozitatile romanilor legate de biografia acestui manelist aflat acum in voga.

Manelistul Tzancă Urganul are o mulțime de fani, de care este extrem de iubit și care abia așteaptă să mai scoată câte o piesă sau să îl vadă  la concertele pe care le are.

Cele mai cautate melodi ale manelistului sunt Tzanca Uraganul mister loba loba, Tzanca Uraganul se misca pe beat sau Tzanca Uraganul te iubesc de mor.

Tzancă Urganul (pe numele adevărat Andrei Velcu) s-a făcut remarcat și prin stilul oplulent in care își trăiește viața. 
Biografia Tzanca Uraganul nume contact

După ce și-a etalat mașinlie de lux și articolele vestimentare, Tzancă Urganul dă lovitura de grație, are o casă de sunte de mii de euro.

Tzancă Urganul își permite orice aroganță și aruncă mereu cu banii în stânga și în dreapta și demonstrează tuturor că meseria pe care o practică îi aduce sume consistente în conturi.

Tzancă Uraganul nu s-a uitat la bani când și-a construit casa fabuloasa in care traieste. Deși nu a făcut un calcul exact al banilor pe care i-a investit, el a declarat că suma totală depășește peste 300.000 de euro.

Vila de aproape 500000 de euro a lui Tzanca Uraganul este plină cu lucruri de valoare, doar canapelele pe care le-a adus din Italia costă peste 10000 de euro, iar paturile sunt placate cu catifea și foiță de aur, totul in vila fiind îmbracat în marmură de calitate.

Tzanca Uraganul are nu mai puțin de 3 mașini de lux: un BMW X5 de zeci de mii de euro, un Lamborghini, dar și un Rolls-Royce de toată frumusețea.

Manelistul Tzanca se poate mândri și cu o colecție de haine și accesorii care însumate depășesc contravaloare unui apartament. Un sigur contum al lui poate costa în jur de 5.000 de euro.

Ca tot vorbeam de scandaluri si bataie, Țzancă Uraganul din Ploiești, ar fi încercat să ofere mită unui polițist care l-a prins în timp ce efectua o manevră interzisă cu mașina. În plus, manelistul nu avea asigurare la mașina Rolls Royce pe care a dat 200.000 de euro.

Mai mult, in 2019, fără niciun avertisment, cântărețul prahovean Țzancă Uraganul a primit un pumn în față de la unul dintre petrecăreți (Cany Spoitoru) în timpul unei petreceri la care participa alături de Sorinel Puștiul.
noriel.ro