UN CELIBATAR INVINS rezumat cea mai noua telenovela cu Gabriel Soto. Toate episoadele pe Pro 2

Trimiteți un comentariu
Conform rezumatului, UN CELIBATAR INVINS este o telenovela produsă de Juan Osorio, cel care a lucrat și la telenovela „Familia soțului meu', difuzată anul trecut de Pro 2.

Telenovela UN CELIBATAR INVINS a debutat pe micile ecrane din Mexic la sfârșitul lunii octombrie 2019 și îi are în rolurile principale pe Gabriel Soto și Vanessa Guzman („Alborada').

Comedia romantică UN CELIBATAR INVINS redă povestea lui Nicolas Contreras (Gabriel Soto), care își crește singur fiicele și dintr-o întâmplare o va cunoaște pe Victoria Robles (Vanessa Guzman).
rezumat un celibatar invins telenovela cu gabriel soto

Nicolas si Victoria trăiesc în lumi opuse însă o întorsătură radicală îi vor face să aprindă scânteia unei iubiri sincere care va schimba totul.

Persoanejele negative ale telenovelei UN CELIBATAR INVINS sunt Irina Baeva, actuala parteneră a lui Gabriel Soto și Pablo Montero („Que bonito amor').

Din distribuția telenovelei UN CELIBATAR INVINS fac parte actori cunoscuti si iubiti precum: Laura Flores („Cine-i cine?'), Mayrin Villanueva („Mă declar vinovată') sau René Strickler („Maricruz').

Asadar incepând din 2 februarie, de la ora 19.00, nu ratati la Pro 2 ultimele episoade din cea mai nouă producție Televisa, „Un celibatar învins" („Soltero con hijas"),  cu Gabriel Soto și  Vanessa Guzman („Alborada') în rolurile principale.


Trimiteți un comentariu