VIS DE IUBIRE rezumatul rezumatului celui mai apreciat serial turcesc toate episoadele la HAPPY CHANNEL

Conform rezumatului, VIS DE IUBIRE este un serial turcesc in care Can şi Demet îi joacă pe Can şi Sanem.

Can este partonul unei agenţii de publicitate, care ţine la principiile sale de viaţă şi mai ales la onestitatea celor din jur. 

Sanem este noua sa angajată, o fată isteaţă, care e omul bun la toate în agenţie şi care cu timpul îşi arată si calităţile de copywriter.

Can şi Sanem se îndrăgostesc la prima vedere, însă relaţia lor amoroasa este pusă la grea încercare de minciunile lui Sanem şi de intrigile persoanelor din jur.
vis de iubire rezumat pe scurt serial turcesc

Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre Can si Sanem şi câteva personaje spumoase vor stârni însă râsul celor care vor urmari plini de curiozitate toate episoadele serialului VIS DE IUBIRE.

Ca si cancan de culise, spre jumătatea serialului actorul principal Can Yaman a suferit o intervenţie chirurgicală la ochi, dar nu a vrut să întrerupă filmările, aşa că mai multe episoade a apărut cu ochelari speciali.

Lansat în Turcia la Star TV, în iunie 2018, ca un serial de vară, uşurel, în care nimeni nu credea, „Erkenci Kuş' („Pasărea matinală', în traducere originala), difuzat de Happy Channel începând cu luna aceasta cu titlul „Vis de iubire', a fost luni la rând pe primul loc în topul audienţelor din ţara de origine.

Serialul „Vis de iubire' s-a terminat la turci în august 2019, după 51 de episoade, fiind cumpărat de mai multe ţări din Europa, printre care Grecia, Italia şi Spania, unde de asemenea a fost bine primit.

Liban şi Turcia sunt ţările în care actorii Can Yaman (varsta 30 de ani) şi Demet Özdemir (varsta 27 de ani) au fost premiaţi pentru rolurile din „Vis de iubire'.

Asadar, din 22 ianuarie 2020, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor unul dintre cele mai apreciate seriale turceşti ale momentului, Vis de iubire.