WIKI ANDREA Bulgaria in ipostaze DEOCHEATE si provocatoare in Videoclipul SOLEDAD

Inainte de vedea o mica galerie foto cu Andrea Bulgaria in ipostaze indecent de provocatoare de pe contul sau de Instagram, va spunem ca Andrea din Bulgaria a lansat o piesa noua complet diferita de stilul cu care și-a obișnuit fanii.

Piesa bombei sexy Andrea din Bulgaria (care dupa unele cancan-uri mondene se pare că se iubește cu Dan Bălan) "Soledad" abordează zona deep-house, iar videoclipul este unul foarte senzual și a necesitat puer si simplu sa fie cenzurat.

wiki andrea bulgaria varsta inaltime cont instagram

Conform biografiei, Andrea din Bulgaria este cunoscută în zona Balcanilor de peste 10 ani, melodiile sale au fost interpretate peste tot, majoritatea fiind realizate de Costi Ioniță împreună cu alți producători internaționali.

Andrea a mai colaborat cu Shaggy, Serdar Ortaq (la fel ca Otilia), Bob Sinclair, Edward Maya și Azis. Unele dintre melodiile ei de succes au fost „Samo Moi”, „Come en opa”.

andrea bulgaria poze indecente instagram

Artista din Bulgaria a primit peste 30 de premii de-a lungul timpului, ca recunoastere pentru munca și talentul sau.

Acum Ziarele de Cancan monden afirma ca Andrea părea să fie mai preocupată de întâlnirile secrete cu Dan Bălan avute prin Rusia dând de înțeles că ar avea o relație.

Cu toate acestea, relația dintre Dan Bălan și bulgăroaica cea sexy, Andrea, nu este încă asumată de niciunul dintre ei din motive care țin, evident, de felul în care se prezintă în fața publicului lor.

andrea bulgaria imagini fierbinti

Revenind la ultimul video clip lansat, "Soledad" acesta abordează zona deep-house, iar videoclipul este unul foarte senzual și a necesitat cenzura.

Asta deoarece, cadrele filmate erau atât de explicite încât chiar și Andrea care a pozat adeseori aproape goală, s-a rușinat, de aceea a luat decizia respectivă