Wiki Concurenti Survivor România 2020: Andrei Ciobanu, Remus Laurentiu Mihai, Cristian Marius Ionita, Andi Constantin si Emanuel Neagu

Trimiteți un comentariu
Pe toti acesti concurenti Survivor România 2020, cu caractere puternice, cu profesii diferite, provenind din medii diverse, ii uneste un singur tel, acela de a-si depasi limitele si a deveni acel "Supravietuitor" care sa inspire milioane de oameni ca totul este posibil cand crezi in visul tau, acesta numindu-se pur si simplu: Survivor România.

Concurenți Survivor România - Andrei Ciobanu biografie

Andrei Ciobanu, in varsta de 29 de ani, este profesor de canto la Colegiul National de Arte George Apostu din Bacau.

Andrei Ciobanu merge la sala de mic, de la varsta de 13 ani, joaca fotbal saptamanal si a practicat timp de doi ani tenis de camp. A incercat si inot, handbal, volei, dar cel mai mult ii place sa schieze.
biografii concurenti barbati Survivor Romania 2020

"Particip la <Survivor Romania> ca sa traiesc cea mai tare experienta din viata mea! Vreau sa ma cunosc in situatii limita, vreau sa ma autodepasesc, vreau sa invat si sa fiu din ce in ce mai bun. Sunt ambitios, puternic, plin de incredere, pregatit sa depasesc orice obstacol. Stiu sa pierd, desi nu-mi place. Vreau sa demonstrez oamenilor si copiilor ca se poate, ca visele devin realitate!", spune Andrei Ciobanu.

Concurenți Survivor România - Remus Laurențiu Mihai biografie

Remus Laurentiu Mihai are varsta de 41 de ani si locuieste in Bucuresti. Pasionat de zbor, este pilot de elicopter si de avion. Practica parasutismul insa a incercat si sporturile dure, precum Shodokan, Thai shin do.

De aproape trei ani Remus Laurentiu Mihai merge zilnic la antrenamente de fitness si, de curand, si-a descoperit o noua pasiune, cascadoria, fiind parte dintr-o echipa de cascadori. Spirit antreprenorial, si-a dezvoltat o firma de organizare evenimente aviatice.

"Am ales acest gen de concurs pentru ca dintotdeauna am urmarit o astfel de provocare, cu oameni din medii diferite, cu caractere care se cunosc cu adevarat atunci cand se afla  in situatii limita, dincolo de confortul zilnic. Doar asa te cunosti cu adevarat. Consider ca nicio provocare nu este suficient de mare pentru aceia care doresc sa-si scrie singuri destinul. Astept cu nerabdare sa ma cunosc mai bine, atat ca relationare sociala cat si ca abilitati. Toti vom descoperi luptatorul din noi, gata sa-si provoace si sa-si depaseasca limitele", spune, plin de incredere, Remus Laurentiu Mihai.

Concurenți Survivor România - Cristian Marius Ionita biografia

Cristian Marius Ionita, are varsta de 27 de ani, este originar din Bucuresti si de trei ani s-a stabilit in Reading, Marea Britanie, unde este managerul unui restaurant.

Cristian Marius Ionita a practicat arte martiale, kick-boxing si wushu timp de 13 ani, fiind multiplu campion national la cele doua ramuri sportive.

"Particip la <Survivor Romania> pentru a iesi din zona de confort si pentru a-mi depasi limitele. Am mare incredere in fortele proprii si in echipa mea", a declarat acesta.

Concurenți Survivor România - Emanuel Neagu biografia

Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist. Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti.

Emanuel Neagu a incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

"M-am inscris la Survivor Romania din pasiune pentru sport si pentru adrenalina, pentru necunoscut. Ma consider un tip rezistent, creativ si ma descurc in orice situatie", afirma acesta.

Concurenți Survivor România - Andi Constantin biografia

Andi Constantin are varsta de 28 de ani si este originar din Baicoi, Prahova. Este atlet de performanta, practica fitness de peste 10 ani si este multiplu campion national la aceasta ramura sportiva.

Andi Constantin are ca background sportiv si karate, kick-boxing si kempo si, in paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. Andi este antreprenor si creator de continut online. In prezent locuieste in Bucuresti.

"Am ales sa particip la Survivor Romania 2020 pentru ca sunt un adept al provocarilor, am o fire competitiva si pentru ca simt nevoia de o iesire din cotidian, de o schimbare de directie de la regulile inguste ale societatii", declara Andi Constantin.


Trimiteți un comentariu