Bill Gates: O EPIDEMIE de CORONAVIRUS in AFRICA o DRAMA GROAZNICA

Miliardarul Bill Gates atrage atentia ca raspandirea in AFRICA a viruslui din China ar reprezenta un eveniment cu adevarat DRAMATIC pentru omenire.

Parerea despre o posibila epidemie cauzata in Africa de virisul din China vine la o zi dupa ce Egiptul a confirmat vineri 14 februarie primul său caz de coronavirus.

Pacientul infectat cu virusul din China cauză este un cetăţean străin care a fost internat într-un spital în condiţii de izolare.

Dacă pneumonia virala provocata de virusul din China se răspândeşte în Africa, ”va fi mai dramatic decât în China”, a spus Bill Gates.

epidemia de coronavirus din china in africa sfarsitul omenirii


 ”Şi nu încerc să minimizez ceea ce se întâmplă în China”, a precizat fondatorul Microsoft şi filantropul în cadrul unei conferinţe a American Association for the Advancement of Science, organizată în Seattle.

”Sunt multe lucruri pe care nu le cunoaştem despre epidemia actuală, dar şi multe pe care le ştim, care demonstrează că ar putea fi - în special pe măsură ce se răspândeşte în zone precum Africa Subsahariană şi Asia de Sud - foarte foarte dramatic”, a spus Bill Gates.

CoronaVirusul, care a infectat peste 66.000 de persoane şi a ucis peste 1.500 în China, ar putea pune lumea într-o ”situaţie posibil foarte rea”, a adăugat Gates.

Fundaţia condusă de Gates şi soţia sa, Melinda, a înfiinţat un fond de aproximativ 100 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei şi dezvoltarea unui vaccin impotriva virusului din China.
noriel.ro