Castigatorii CONCURS BMW X3 OMV Fuels 2020 Premii de ultimă generație

Trimiteți un comentariu
Anuntarea castigatorilor concursului BMW X3 OMV Fuels 2020 se va realiza prin publicarea acestora pe website-ul www.omv.ro in pagina dedicata acestei tombole.

În perioada 1 februarie - 31 martie 2020 alimentează cu oricare dintre carburanții OMV de minimum 150 de lei și poți câștiga prin tragere la sorți un BMW X3 sau 100 Mobility Pack formate din Huawei P30 PRO Dual SIM, 128 GB și căști Huawei AM61 Sport Bluetooth Lite.

Pentru a participa la tragerea la sorți a concursului OMV Fuels - Premii de ultimă generație, completează formularul de pe pagina www.omv.ro sau trimite un SMS la numarul 1718 cu numărul tranzacției de pe bonul fiscal.

OMV Fuels 2020 Premii de ultimă generație


Atât marele premiu, o mașină BMW X3 xDrive20d, cât și cele 100 de premii formate din smartphone Huawei P30 PRO Dual SIM, 128 GB și căști Huawei AM61 Sport Bluetooth Lite se acordă prin tragere la sorți la finalul campaniei pe data de 2 aprilie 2020.

Publicarea castigatorilor concursului BMW X3 OMV se face dupa ce acestia sunt validati, mai exact dupa ce sunt verificate conditiile de participare la campanie precum si documentele pe care acestia trebuie sa le transmita in vederea validarii.

Premiile tombolei OMV Fuels 2020 Premii de ultimă generație constand in “Mobility Pack” vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor.

Expedierile pemiilor se vor realiza pe parcursul lunii aprilie, pana la data de 15 mai 2020.


Trimiteți un comentariu