CASTIGATORII Concursului MICUL FERMIER La Doi Pasi 2020 castiga motocositoare, mini hifrofor

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului, concursul La Doi Pasi de ustensile noi pentru casa si gradina ta se desfasoara pana in data de 29 februarie 2020 online pe https://www.la-doi-pasi.ro/ustensile-noi-MiculFermier.html

Înscrie-ți datele personale în formularul de pe pagina web de mai sus și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele două pachete oferite de Micul Fermier.

Câștigătorii celor două pachete Micul Fermier vor fi selectați prin tragere la sorți.

Persoanele declarate castigatoare ale concursului Micul Fermier in Magazinele La Doi Pasi conform extragerii vor primi un e-mail de confirmare a datelor inscrise in concurs precum si detalii privind acordarea premiului din partea Organizatorului.

castigatori concurs la doi pasi unelte micul fermier


Participă la concurs și pregătește-ți grădina pentru primăvară alături de LaDoiPași și Micul fermier si poti castiga urmatoarele premii:

1) Pachet 1 - motocositoare, pompa de stopit cu acumulator, foarfeca de taiat crengi, aparat de legat vita de vie

2) Pachet 2 - Mini Hidrofor, Pompa apa murdara

Deși temperaturile sunt încă scăzute și primele semne ale primăverii întârzie să apară, ne pregătim din timp pentru anotimpul verde cu o nouă misiune - operațiunea de redecorare a grădinii.

Știm că îți place să te pregătești din timp pentru primul anotimp cald, atunci când natura și dinamismul din aer te vor face să îți dorești cea mai îngrijită și mai vie grădină.

Oferă-i curții tale o schimbare de look cu un ritual de întreținere a grădinii și casei oferit de LaDoiPași și Micul Fermier. Prețuiește și întreține spațiul verde al casei alături de familia ta și arată-ne că poți întâmpina venirea primăverii așa cum se cuvine.


Trimiteți un comentariu