CRESC SALARIILE la LIDL in 2020. Pareri bune pe forumurile angajatilor.

Care sunt salariile la LIDL. Cati bani castiga un casier LIDL Care e salariu unui vânzător LIDL și câti bani ia in mana un director.

Vesti bune pentru angajatii LIDL: retailerul german Lidl va creste de la 1 martie 2020 venitul minim lunar în companie cu 15%, până la 4.000 de lei brut (circa 2.500 de lei net). 

Astfel, fiecare salariat al Lidl va avea un salariu cel puţin dublu faţă de minimul pe economie!

Salariul de 2500 lei include primele speciale, bonurile de masă precum și alte tipuri de sporuri.

Prin acest demers, Lidl își va consolida poziția de lider în rândul angajatorilor din domeniul alimentar.

pareri salarii lidl forum angajati


Cei de la LIDL erau cunoscuţi în piaţă deja că plăteau cele mai mari salarii din retailul alimentar, fiind urmaţi îndeaproape de compania-soră Kaufland.

Cele două reţele sunt controlate de grupul german Schwarz.

Recent, retailerul german Kaufland a anunţat şi el că va majora de la 1 martie 2020 venitul minim brut din companie la 3.650 de lei brut lunar (2.135 de lei net).

Ce salarii sunt la Lidl pentru un manager de magazin? Cele mai multe poziții de conducere din cadrul Lidl sunt ocupate prin promovări din interiorul companiei, spun oficialii lanțului german.

Toți vânzătorii au șansa de a ajunge la un moment dat în funcția de manager de magazin.

Pentru o astfel de poziție de management la LIDL se oferă un salariu mediu de 8.825 de lei brut plus celelalte servicii. De asemenea, se oferă și o mașină de serviciu.

Beneficiile oferite de către Lidl România nu se rezumă însă doar la castigurile de natură financiară.

Începând cu acest an, angajații companiei vor beneficia de asemenea câte o zi liberă suplimentară cu ocazia zilei de naștere cât și o zi de concediu suplimentară pentru cei care au acumulat o vechime în cadrul companiei de cel puțin 5 ani.

Angajații Lidl beneficiau deja de cele mai multe zile libere din retailul alimentar din Romania, numărul maxim de zile de concediu crescând progresiv în funcție de vechime până la 27 de zile pe an.