ERNO VARGA biografie. Oradeanul in varsta de 31 de ani primul golden buzz Romanii au Talent 2020

Conform biografiei, Erno Varga are varsta de 31 de ani și este din Oradea. A crescut în orfelinat și în prezent este spălător de vase la un local. 

Povestea de viata a lui Erno Varga este la fel de impresionantă ca vocea sa. Bărbatul nu a avut o viață tocmai ușoară.

Pâna la vârsta de 18 ani Varga a fost mutat din orfelinat în orfelinat, în mai multe județe, din cauza mamei sale care își schimba des domiciliul.

Marcat de viața din centrele de plasament, Erno Varga a hotărât să își ia destinul în propriile mâini și a hotărât să se angajeze.

erno varga oradea biografie romani au talent


Erno Varga a devenit spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea. Din acel moment viața lui a început să prindă o altă formă. 

Oradeanul a găsit un sprijin în proprietarul hotelului, care l-a motivat să devină un om mai bun.

Pasiunea pentru muzică a venit instantaneu, în momentul în care a ascultat pentru prima dată operă. Acum, Erno Braga cântă la pian și cu vocea deși nu are studii muzicale.

Erno Varga nu este la prima apariție televizată. El a ajuns viral pe internet, în 2018, când un om l-a filmat în timp ce cânta pe stradă și a încărcat videoclip-ul pe o platformă online.

Clipul a ajuns viral și a stâns peste 650.000 de vizualizări, așa că Varga a atras atenția televiziunilor care l-au adus pe micile ecrane.

Erno Varga a cucertit scena Romania au Talent 2020 cu intrepretarea capodoperie Carusso, scrisă în 1986 de Lucio Dalla și apoi prefecționată în interpretarea lui Luciano Pavarotti.

Momentul a reușit să impresioneze pe toată lumea, mai ales pe Andi Moisescu, care nu a stat pe gânduri și a apăsat golden buzz-ul