EUROVISION ROMANIA 2020 oare ce va face ROXEN pareri cele 5 melodii daca avem vreo sansa

Maine 1 martie 2020 la BUZAU va avea loc spectacolul EUROVISION ROMANIA 2020 care ne va  aduce  vestea. Care din cele 5 melodii  vor fi pe placul publicului si al juriului?

Ati reusit sa ascultati cele cinci variante de melodii? Prima melodie cu durata de doua minute si cinzeci si opt de secunde se numeste ALCHOOL YOU.

Este vorba in toate cele cinci variante de un LYRIC VIDEO. Lumini puternice care vor sa nuanteze dar daca suferi   de epilepsie vai vai nici nu te poti uita.

ROXEN canta despre o dragoste pierduta si despre suferintele pe care le traiesti cand nimic nu e cum ti-ai imaginat.

eurovision 2020 regulament castigatori romania


De ce ALCHOOL YOU? O dragoste atat de intensa de tragica incat te duci cu gandul la melodia DELIEI cu DA, MAMA SUNT BEATA...

A doua versiune  a doua melodie este CHERRY RED cu durata de trei minute si o secunda. O dragoste plina implinita opusul primei versiuni.

O combinatie de engleza si spaniola. O varianta latina care ar putea sa fie mai acceptata de publicul EUROVISION.

Cea de-a treia varianta este BEAUTIFUL DISASTER. I'M A SLAVE TO LOVE sun versurile.

Se cam repeta obsesiv versurile incat la un moment risti sa iti pierzi rabdarea.

A patra varinata  este melodia numita COLOURS. Revedeti mimica din celelalte melodii ale artistei. Dar e cea mai buna varinata din cele cinci.

O melodie calda. Daca asta ar putea convinge publicul. Ultima si cea de-a cincea varianta este STORM.

Melodia  este  compusa de  vestiti  artisti compozitori castigatori ai premiilor GRAMMY si GLOBE. Vorbim de JULIE FROST.

 A inteles cineva de ce anul acesta s-au schimbat total regulile? Si cei care au muncit  au lucrat   chiar si de jumatate de an cu ei ce se intampla?

 Nu doar MIHAI TRAISTARIU s-a suparat ci si si alti artisti. DE CE? Credeti ca tanara de 20 de ani are vreo sansa sa aduca ROMANIEI un loc in TOP 10?

LIANA STANCIU care face parte din staff-ul care va pleca la ROTTERDAM ne-a asigurat ca vom asita maine la un super spectacol si multe surprize.

Vor fi si invitati din strainatate. Spectacolul de la BUZAU va fi prezentat de CONNECT R si ELENA GHEORGE.

Doi artisti iubiti de public.Cea de-a 65-a editie a CONCURSULUI MUZICAL EUROVISION 2020 se va desfasura la ROTTERDAM in OLANDA.

PRIMA SEMIFINALA va avea loc pe 12 mai 2020 iar cea de-a DOUA SEMIFINALA va avea loc pe 16 mai.

Prezentatorii de la ROTTERDAM sunt CHANTAL JANZEN,  EDILISC ROMBLEY si JAN SWIT.

S-a gandit cineva ca succesul pe YOU TUBE si milioanele de vizualizari nu inseamna ca ROXEN va fi pe placul  publicului  EUROVISION-ului?

Cum ar fi ca ROMANIA sa nu intre in finala pentru a doua oara? ROXEN tanara clujeanca  a dat peste cap  vizualizarile pe YOU TUBE cu melodia fredonata de adolescenti " CE-TI CANTA DRAGOSTEA".

Va amintiti de cealalta clujeanca cu YODELLEE? Cine a mai auzit  de ea dupa EUROVISION?

 YOU DONT LET ME feat SICK TOY melodia aceasta i-a adus artistei ROXEN 20 de milioane de vizualizari pe YOU TUBE.

Si a ocupat locul 6  in TRENDS. II dorim clujencei sa reuseasca dar chiar credeti ca ROXEN are vreo sansa la EUROVISION 2020?

Unii  se bucura pentru ca EUROVISION inseamna o deplasare in care se vor bucura de frumusetile orasului ROTTERDAM.

Spre deosebire de  anii trecuti anul acesta va pleca o echiapa restransa. Multi s-au dus la EUROVISION  nu spuneam de cei din stuff dar altii care s-au dus la plimbare fara vrei treaba certa .

 Oare merge IULIANA MARCIUC si anul acesta?

ROXEN incearca sa nu fie emotionata dar  se vede ca presiunea s-ar putea sa o copleseasca.

Sunt curioasa si cred ca si cei care se vor uita  vor sa afle cat de mult sau putin vor semana gusturile publicului cu cele ale juriului.

Si din nou ce fel de melodie este asta? ALCOHOL YOU. DRAGOSTEA este infinita si are multe fatete. Si stiti care este tematica de anul asta la EUROVISION ? NE incadram noi cu tematica cu  spectacol?

S-au bagat bani multi mai multi ca in oricare alt an. Ramane sa vedem daca  ne vom califica.  NU spuneau ei cantaretii romani odatat ce  se intorceau de la EUROVISION ca este un concurs in care castigatorul este votat pe criterii politice ?

Si ce  credeti nu suntem precum echipa de fotbal a ROMANIEI? Care spera ca o data si o data" NE VOM CALIFICA."

 Toti ochii pe spectacolul de la BUZAU. Maine de la ora 21 pe TVR1.