Filmul bataiii: DANIELA CRUDU INTERNATA de URGENTA la SPITAL scrie cancan.ro

Ziarul Cancan dezvaluie fikmul bataii grave incasate de Daniela Crudu, care a fost internata de urgenta la spital.

Daniela Crudu! a ajuns la spital în această dimineață, după ce ar fi fost bătută chiar de propriul iubit.

Ziarul Cancan dezvaluie ca la scurt timp după ce a ajuns în grija medicilor de la Spitalul Universitar din București, medicii i-au dat vești neplăcute Danielei Crudu în legătură cu traumele suferite în urma loviturilor primite de la iubitul ei în această dimineață. 

Medicii i-au spus Danielei Crdu că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. 

filmul bataii grave care a bagat-o in spital de daniela crudu


Mai mult, se pare că, aceasta ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

Daniela Crudu a petrecut clipe frumoase cu iubitul ei cu doar câteva ore înainte să fie bătută de acesta
Daniela Crudu și iubitul său au luat cina târzie într-un local de fițe din Capitală. 

Potrivit unui filmuleț urcat pe Instagram Stories de Daniela Crudu, ea și partenerul său de viață s-au întors în România în cursul zilei de ieri. Vedeta a surprins câteva cadre din Bulgaria înainte să treacă granița.

Oamenii legii au declarat că Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 azi-dimineață, în jurul orei 5:30. La scurt timp după ce a făcut apelul, vedeta a fost transportată la Spitalul Universitar din București.

La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru în grijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, se arată în comunicatul oferit de oficialii Poliției din Capitală.

Conform biografiei Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.