FILMUL DESPARTIRII dintre ROXANA DOBRE si FLORIN SALAM dupa o BATAIE ca in filme

Trimiteți un comentariu
Despartirea dintre Roxana Dobre si Florin Salam un cancan monden desprinse parca dintr-un film de serie B.

Despartirea dintre Salam si Roxana ar fi avut loc dupa ce scene groaznice ar fi avut loc între Florin Salam și Roxana Dobre, sâmbăta trecută, pe 31 ianuarie 2020, după ce artistul s-ar fi întors acasă după o seară lungă cu prietenii.

Manelistul Salam și bruneta Roxana care i-a dăruit trei copii au avut mai multe divergențe în ultima vreme și nu o dată s-a spus că s-ar fi despărțit.

Filmul nevazut povestit de sursele wowbiz.ro arata că certurile dintre Florin Salam și Roxana Dobre au devenit la ordinea zilei, însă tensiunea a atins cote maxime sâmbăta trecută când Florin Salam părea că a luat-o razna cu totul.

cancan monden florin salam si roxana dobre s-au despatit dupa ce s-au batut


Vecinii povestesc că Salam s-ar fi certat cu soția lui chiar în fața blocului, apoi manelistul și-a smuls hainele de pe el, cel mai probabil din cauza halucinațiilor. 

În plus, Roxana si Salam s-ar fi înjurat ca la ușa cortului și la un moment dat chiar s-au încăierat.

„Avea halucinații(Florin Salam n.r.)! Și-a smuls hainele de pe el și a început scandalul! A fost incredibil”, a povestit o persoană care a asistat la incident, conform Cancan.ro

După un schimb dur de replici, manelistul și soția lui s-ar fi încăierat, în timp ce vecinii asistau uimiți și filmau totul.

Scandalul s-ar fi încheiat, însă a doua seară Florin Salam ar fi ajuns acasă în aceeași stare deplorabilă și cu același chef de scandal.

Potrivit altor surse, Florin Salam a intrat într-un anturaj care îl distruge din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea, Roxana Dobre și Florin Salam nu se gândesc la despărțire, ba mai mult, se gândesc să mai facă un băiețel.


Trimiteți un comentariu