Florin Cîțu SPIONAT de SPIONUL RUS si de TRUSTURI MEDIA de Fake News

Trimiteți un comentariu
Care sa fie oare SPIONUL RUS si TRUSTURILE de MEDIA care il spioneaza pe ministrul de finante. FLORIN CITU???

Ghici ghicitoarea mea....

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a transmis sâmbătă, 1 februarie 2020 pe pagina sa de Facebook că „#SpionulRus” și unele „trusturi media” plătesc să fie urmărit.

Dupa cum stiti #SpionulRus si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint. Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani iar altii straini. Suntem la un restaurant. Dupa, o sa ma duc sa ma tund. Vedeti? Nu este nevoie sa platiti pe cineva sa ma urmareasca. #RomaniiTrebuieSaStie”, a scris Ministul Cîțu pe pagina sa oficiala de Facebook.

cine il spioneaza pe ministrul florin citu


Asadar nimic concret despre spionii rusi care il urmaresc pe Citu intr-un mod atat de prost de parca ar fi niste amatori din filmele de categoria B.

Si de ce #SpionulRus vrea sa il spioneze pe minstul de Finante Citu atunci cand isi mananca ciorba la carciuma? Sigur nu sunt cei de la Black Cube deoarece sunt evrei si nu rusi!

Desigur, parerologii a gasi o sumedenie de motive, dar ramane intrebarea legitima: daca se stie spionat de rusi si trusturi media fake news de ce Florin Citu nu s-a adresat direct SRI???

Conform biografiei oficiale, născut în 1972, Florin Cîțu este licențiat în economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand în macroeconomie și economie internațională la Iowa State University, având și un master în economie la această Universitate.

A lucrat ca economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande, în perioada 2001-2003 și pentry Banca Europeană de Investiții, Luxemburg, în perioada 20003-2005.

Citu a fost economist ștef și ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, București, în perioada 2006-2011.


Trimiteți un comentariu