GOLD LUTEIN pareri forumuri. Preturi bune in Farmacia Catena. Rezumat prospect.

Trimiteți un comentariu
Parerea comentariilor despre GOLD LUTEIN Darmaplant extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru sanatatea vederii:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Conform prospectului Gold Lutein Darmaplant este un supliment alimentar natural de calitate superioara care asigura, in fiecare capsula, doza zilnica optima de luteina si zeaxantina pentru a mentine si proteja sanatatea ochilor.

gold lutein pareri forumuri vitamine pentru vedere

Golden Lutei se poate cumpara la cele mai preturi in Farmaciile Catena. Pretul recomandat de producator este de 79 lei cutia cu 30 capsule, insa la Catena beneficiati de promotii.

Capsulele Gold Lutein utilizeaza tehnologia revolutionara Caps Flow Liquid Technology prin care se previne oxidarea ingredientelor incapsulate si, in acelasi timp, se asigura o absorbtie rapida in organism a acestora pentru a proteja vederea.

Ingrediente compozitie Golden Lutein:

Luteina: 22 mg
Zeaxanthina: 2.2 mg
Zinc (sub forma de aminoacizi chelati Albion®): 2.5 mg
Vitamina A (RE): 120 µg
Vitamina E (α-TE): 1.8 mg
Acid Decosahexaenoic (DHA): 250 mg

DHA este o componenta importanta a membranei oculare, avand rolul de a activa o proteina numita rodopsina al carei rol este sa primeasca imaginile transmise de ochi prin controlul permeabilitatii membrane si a altor elemente din interiorul ochiului. Deficitul de DHA poate cauza probleme de vedere, mai ales la copii.

Alaturi de luteina, zeaxantina este un alt aliat al vederii si se gaseste in retina, insa nici aceasta nu este produsa in mod natural de organism. Ea este un element comun in multe dintre plantele de culoare galbena.

Rezumand, principalele benefecii ale administrarii suplimentului Golden Lutein sunt:

Sustine sanatatea ochilor si protejeaza vederea
Protejeaza structurile interne ale ochilor, retina si cristalinul, de factorii nocivi din mediu: lumina solara intensa, mediu toxic (fum, praf)
Ajuta la mentinerea acuitatii vizuale optime
Protejeaza impotriva aparitiei degenerescentei maculare legata de varsta, retinopatiei diabetice si cataractei senile
Stopeaza evolutia cataractei, a retinopatiei diabetice si a degenerescentei maculare
Inlatura oboseala vizuala si disconfortul cauzat de lacrimarea excesiva
Asigura aportul zilnic necesar de luteina si zeaxantina pentru o buna nutritie oculara

Mod de administrare Golden Lutein: 1 capsula pe zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichide.


Trimiteți un comentariu