HOROSCOP TAUR Martie 2020 previziuni astrologice dragoste, familie, bani si cariera

Prezentare generală a horoscopului pentru martie 2020 pentru TAUR

Soarele energizează sectorul din zodiac care tine de transformare, schimbare, creștere personală, regenerare, banii și taxe. Drept urmare, aceasta nu este cea mai grea dintre luni pentru Taur.

In martie 2020 faci un pas înapoi, te concentrezi asupra intimității cu un partener sau pur și simplu te retragi puțin din ritmul agitat al vieții. 

Acesta este un moment excelent pentru a crea un plan financiar sau pentru a scăpa de obiceiurile proaste care vă subminează sentimentul puterii personale și stăpânirea de sine.

Aptitudinile tale de auto-stăpânire și predispoziția psihologică contează mai mult decât de obicei.

zodia taur horoscop martie 2020 bani dragoste sanatate


Aceasta este perioada anului în care Taurii sunt mai doritori de schimbare la nivel profund.

Sunteți mai dispuși decât de obicei să explorați secretele vieții.

Acest ciclu astrologic aduce pentru nativii zodiei Taur o mai bună înțelegere în profunzime și o înclinație de a pătrunde dincolo de aparente.

Martie 2020 este un ciclu astrologic deosebit de introspectiv în timpul căruia aveți șansa de a vă descoperi cu adevărat punctele forte și talentele personale.

Capacitatea de a analiza și raționaliza unele dintre elementele mai profunde din interiorul tău și din viața ta intimă poate acum să te avantajeze.

La un nivel mai practic, este posibil ca in luna Martie 2020 să va preocupați de finanțele comune și resurse partajate acum mai mult decât de obicei.

Te-ai putea bucura și de o călătorie sau de o nouă aventură. De fapt, sunteți atrași de tot ceea ce nu este rutină și este cel mai bun atunci când treceti dincolo de limitele obișnuite.

S-ar putea să fiți atrași de oameni sau chiar de obiecte exotice sau diferite, în timpul acestui ciclu.