HOROSCOPUL carierei pentru cei nascuti pe 29 februarie. Analiza personalitate.

Nu este surprinzător, nativii din zodia Pesti născuti pe 29 februarie tind să se descurce bine în lumea sportului și a afacerilor. 

De fapt, te-ai descurca destul de bine în orice domeniu care implică o concurență extraordinară.

Cei nascuti pe data de 29 februarie trăiesc în casa viselor.

Ei sunt alimentați de visele lor într-un mod foarte emoțional și acest lucru le permite să recupereze  orice fel de întârziere.

Acum, s-ar putea să credeți că rezistența nu este chiar un dar atat de benefic, pentru că, mai bine, preferăm să nu dăm greș de prima oara.

horoscop cariera pesti nascuti pe 29 februarie

Ei bine, aceasta este o idee bună, dar, din păcate, nu trăim într-o lume perfectă. Într-o lume ideală, am inscrie 3 puncte din prima aruncare.

Din păcate, lucrurile nu funcționează asa în mod obișnuit. În marele joc al vieții, de multe ori trebuie să faceți mai multe aruncari la cos pentru a inscrie cele 3 puncte în cele din urmă.

Rezistența te va ajuta mereu sa parcurgi drumul lung pe care il ai în cariera și în viața de afaceri. Nu uitați, nu puteți da greș, refuzați să renunțați.

Îți place să întâlnești oameni noi și îți place să descoperi noi situații sociale, precum și locuri noi.

Cu acest lucru, oamenii nu ar trebui să vă confunde cu un aventurier absolut, pentru că nu sunteti acest gen. Oricât de mult te descoperă altii, descoperirea lor de catre tine este mai importantă.

Îți plac lucrurile convenabile. De multe ori vă concentrați și pe procese rapide.

Acesta este motivul pentru care te simți adesea frustrat atunci când vine vorba de proiecte de lucru lungi sau procese care durează mult timp si nu poti sa te relaxezi.