IANIS HAGI a DEBUTAT la RANGERS. Prima reacție a lui Ianis Hagi după debut.

Trimiteți un comentariu
In FINAL, IANIS HAGI (varsta 21 ani) si-a facut DEBUTUL la echipa scotiana Glasgow Rangers. VEZI aici prima reactie dupa debutului Hagi junior in fotbalul de TOP.

La o zi după ce a fost prezentat oficial la Rangers, Ianis Hagi s-a aflat în lotul echipei lui Gerrard.

Ianis Hagi l-a înlocuit pe Scott Arfield, în minutul 77, însă nu a reușit să se facă remarcat în cele aproximativ 18 minute în care a evoluat.

Minutele pe care antrenorul lui Rangers, Gerrard i le-a acordat lui Ianis Hagi au fost de ajuns pentru fanii scoțieni pentru a spera că vor avea un nou lider la echipă, care să îi ajute să pună mâna pe titlul mult dorit.

Reactia lui Ianis Hagi dupa debutul sau la Rangers


wiki debut ianis hagi la rangers vezi ce a declarat


Sunt fericit pentru debut, dar, în același timp, dezamăgit că am pierdut două puncte acasă. Mai avem destule meciuri în față și sperăm să câștigăm miercuri, tot pe teren propriu. Fiecare minut petrecut alături de colegi mă ajută să mă adaptez cât mai repede și să lucrez la chimia cu echipa. Sunt gata, pregătit, deși totul s-a întâmplat foarte repede în ultimele zile și n-am avut timp nici să respir. Sunt ok acum și abia aștept să intru titular, dar totul depinde de decizia antrenorului", a declarat Ianis Hagi.

Partida dintre Rangers și Aberdeen s-a încheiat cu scorul de 0-0. Echipa lui Ianis Hagi se află pe locul secund în prima ligă scoțiană, cu 57 de puncte acumulate în primele 23 de runde, fiind la patru puncte de liderul Celtic.

Pentru echipa de fotbal scotiana Rangers urmează meciul de campionat cu Hibernian, care este programat miercuri, de la ora 21:45.

Ianis Hagi (21 de ani) a fost împrumutat de Genk, vineri, la formaţia Glasgow Rangers.

Ianis Hagi va evolua la echipa lui Steven Gerrard până la finalul sezonului actual, însă scoţienii au posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv. Internaţionalul român se află la a treia experienţă în străinătate, după cele de la Fiorentina şi Genk.


Trimiteți un comentariu