JENNIFER GATES fata lui BIll GATES "logodna de milioane" cu NAYEL NASSAR

Logodna fetei miliardarului Bill Gates starneste curiozitati. Wiki monden.

Asa cum ati auzit de milardarul JEFF BEZOS care a reusit sa il intreaca  in privinta averii pe BILL GATES il stiti nu exista pamantean sa nu fi auzit de numele GATES.

MILARDARUL, FILANTROPUL BILL GATES are trei copii cu sotia sa MELINDA GATES.

Intr-un interviu acordat in 2011 unei renumite publicatii acesta a declarat ca va lasa mostenire doar o mica parte din avere copiilor sai.

"Copiii mei trebuie sa isi gaseasca singuri propriul drum in viata". BILL si MELINDA sunt mandri de copiii lor JENNIFER KATHARINE GATES 23 de ani, baiatul RORY JOHN 20 de ani si mezina PHOEBE ADELE de 17 ani.

Recent la sfarsitul lunii ianuarie 2020 JENNIFER fata cea mai mare a primit inelul de logodna de la iubitul sau  NAYEL NASSAR.

Wiki nunta lui JENNIFER  GATES cu NAYEL NASSAR


JENNIFER KATHARINE si NAYEL NASSAR au dat de veste lumii  ca s-au logodit si sunt extrem de fericiti. Care este povestea lor de dragoste?

Daca v-ati imagnat ca acesti copii ai milardarului WILLIAM HENRY GATES al III-lea cunoscut ca BILL GATES isi ducc viata doar intr-un dulce huzur v-ati inselat.

Toti copiii lui BILL GATES au o viata particulara  discreta.  PHOEBE ADELE GATES mezina de 17 ani studiaza la  LAKESIDE SCHOOL, baiatul RORYJOHN de 20 de ani a terminat facultatea.

JENNIFER KATHERINE fiica cea mare   a terminat  deja o facultate  cu specializarea in HUMAN BIOLOGY in cadrul UNIVERSITATII STANSFORD in 2018.

In prezent urmeaza cursurile UNIVERSITATII DE MEDICINA. Marea pasiune a lui JENNIFER i-a adus in cale si iubitul pe NAYEL NASSAR.

JENNIFER GATES  este o impatimita a echitatiei. Calareste de la sase ani si isi aminteste exact cum se numea primul ei calut favorit LEO.

JENNIFER si-a dus pasiunea pentru echitatie la cel mai inalt nivel. Si anume la nivele competitional.
JENNIFER si NAYEL s-au intalnit la IVY LEAGUE.

La fel ca si ea NAYEL practica echitatia de performanta. Dragostea pentru competitiile de echitatie pentru cai si nu numai dar si  pasiunea pentru studiu si calatorii i-au adus impreuna.

Sunt impreuna de patru ani si atunci cand nu este la scoala JENNIFER si NAYEL calatoresc impreuna in cele mai frumoase locattii din lume.

Pana acum au fost impreuna in KUWEIT,AUSTRALIA, SPANIA. JENNIFER KATHERINE GATES s-a nascut la  26 aprilie 1996 in BELLE VUE WASHNGTON.

Buncii lui JENNIFER si ai fratilor ei sunt : MAY MAXWELL GATES si WILLIAM HENRY GATES SENIOR, ElaINE AGNES AMERLAND si RAY JOSEPH JR.

NAYEL NASSAR logodnicul de acum si viitorul sot al  mosntenitoarei IMPERIULUI GATES, domnisoara JENNIFER KATHERINE GATES i-a oferit inelul de logodna intr-o vacanta la ski.

NAYEL si-a surprins in mod placut iubita aceasta izbucnind in plans urmat de ras. Inelul era asezat pe crenaga unui copac incarcat de zapada.

Locatia aleasa a fost una secreta si JENNIFER a fost entuziasmata. Iata ce a postat pe contul ei de instagram.

JENNIFER: NAYEL, NU MAI EXISTA  UNUL CA TINE. M-AI SURPRINS CU UNA DIN CELE MAI FRUMOASE LOCATII CE AMINTESTE DE UNA DIN PASIUNILE NOASTRE COMUNE.

ABIA ASTEPT SA NE PETRECEM VIATA IMPREUNA, CRESCAND, INVATAND, RAZAND SI IUBIND.

DA!!! DE un milion de ori spun DA!''

Nici NAYEL nu s-a lasat mai prejos si i-a facut inca o declartie de iubire lui JENNIFER.

NAYEL:"JENNIFER, MA SIMT CA SI CUM SUNT CEL MAI NOROCOS SI FERICIT OM DIN LUME. Nu IMI POT IMAGINA VIATA FARA TINE.

TE IUBESC MAI MULT DECAT VEI STII VREODATA. PENTRU CA TU FACI CA FIECARE ZI SA SEMENE CU UN VIS.

JENNIFER a spus ca in acel moment  a simtiti ca vita e perfecta si este extrem de nerabdatoare sa incepa sa traiasca impreuna o vita frumoasa.

JENNIFER GATES si NAYEL NASSAR au avut o petrecere de logodna  alaturi de familii si prieteni in CALIFORNIA intr-o locatie demna de gusturile rafinate ale celor doi.

E surprinzator sa vezi doi tineri atat de tineri, de 23 de ani si 29 de ani dornici sa se casatoreasca. Dar cei doi sunt impreuna de patru ani timp in care au avut timp sa se cunoasca si sa realizeze ca sunt suflete pereche.

BRAVO LOR!NU PIERD VREMEA. V-am spus ca NAYEL NASAR logodnicul lui JENNIFER GATES este un tanar MILIONAR?

Ei da, NAYEL NASSAR s-a nascut in  CHICAGO cu origini in KUWEIT unde a copilarit Tanarul milionar egiptean va fi prezent la OLIMPIADA DE LA TOKIO 2020.

Dupa 60 de ani NAYEL NASSAR este primul sportiv egiptean care va avea onoarea de a purta drapelul tarii sale.

Parintii lui NAYEL NASSAR detin o firma  de arhitectura si design. NAYEL NASSAR va deschide OLIMPIADA la TOKYIO.

Va fi o perioada plina de emotii pentru cei doi logodnici care vor fi impreuna in JAPONIA la OLIMPIADA. NAYEL NASSAR a absolvit  in 2013 facultatea cu specializarea in economie.

Ce nu stiati despre cei doi frumosi logodnici care se descuraca cu  povara REPUTATIEI NUMELUI care il poarta caci nu este usor sa fii FATA lui BILL GATES si nici BAIATUL unjui MILIONAR.

JENNIFER GATES si NATEL NASSAR sunt  membri ai unei  companii de echiatatie fondata de BILL GATES numita Paris Panthers.

Cei doi au concurat in 2019 si au ocupat in final locul al 9 lea. MELINDA si BILL GATES si-au sprijinit fiica in pasiunea pentru echitatie.

Asa se face ca JENNIFER se antreneaza intr-un ranch superb acolo unde  caii au libertate  si au acces pasionatii bogati ai acestui sport.

BILL GATES a cumparata acest rannc si nu doar asta. Pentru ca JENNIFER este studenta la mediicna i-a mai cumparat o vila situata in apropriere defacultate.

ECHITATIA este sportul preferat de copiii de miliardari. Impotriva cui credeti ca a concurat JENNIFER GATES in competitii?

Una dintre alte pasionate de echitatie si competitii la nivel inalt este nimeni alta  decat fiica lui STEVE JOBS domnisoara EVE JOBS.

Dar si fiica lui STEVEN SPIELBERG concureaza  la competitii. Fiica lui SPIELBERG se numeste DESTRY.

Alte competitoare bogate cu parinti influenti sunt GEORGINA BLOOMBERG si fata lui BRUCE SPRINGSTEEN domnisoara JESSICA.

Asadar ambitioasa fata a lui BILL GATES, JENNIFER KATHERINE are rivale in competitii fapt care  o provoaca si mai mult sa fie de la an la an mai buna.

O curiozittae de care poate nu ati stiut. JENNIFER KATHERINE GATES a avu tprimul telefon mobil abia dupa implinirea varstei de 14 ani . Si evident avea voie sa stea pe tableta doar doua ore pe zi.

Intr-adevar  BILL GATES are niste copii de care  poate fi cu adevarat MANDRU. Asa cum isi doreste si si-a dorit copii au deja PROPRIUL DRUM.

Si in curand  MELINDA si BILLL GATES vor juca la nunta fiicei celei mari domnisoara JENNIFER KATHERINE GATES.

FELICITATI celor doi logodnici  JENNIFER GATES si NAYEL NASSAR. Vad viata  ca o calatorie in care vor merge doar IMPREUNA MEREU.

CRESCAND IMPREUNA, INVATAND, IUBIND si RAZAND. Exista ceva care sa poata depasi frumsetea  asta? UN DRUM pe care sa il parcurgi impreuna cu iubitul /iubita. DOI OAMENI care vor sa isi uneasca destinul.

Nu au timp de pierdut si au multe planuri frumoase IMPREUNA. Ar cam avea  si tinerii copii de bogatasi din ROMANIA de invatat de la cei mai proaspeti logodnici ai AMERCII.