LISTA localităților din Italia aflate în carantină din cauza CORONAVIRUSULUI din China

Lista actualizata a localităților din Italia aflate în carantină in urma raspandirii infectiilor cu COVID-19 virusul din China:

a) Casalpusterlengo 15,293 locuitori

b) Codogno Lodi 15,907 locuitori

c) Castiglione d’Adda Lodi 4,646 locuitori

d) Fombio Lodi 2,317 locuitori

e) Maleo Lodi 3,098 locuitori

lista actualizata localitati din italia aflate in carantina din cauza coronavirusului


f) Somaglia Lodi 3,837 locuitori

g) Bertonico Lodi 1,118 locuitori

h) Terranova Lodi 927 locuitori

i) Castelgerundo Lodi 1,498 locuitori

j) San Fiorano Lodi 1,839 locuitori

k) Vò Veneto  Padova Lodi 3.305 locuitori

UPDATE 26 februarie: numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Italia a ajuns la 323, iar al morților la 11, dintre care 9 numai în regiunea Lombardia.

De asemena a fost raportat primul minor care s-a îmbolnăvit cu coronavirus. Este vorba despre o fetiță de 4 ani, din Italia, potrivit agentiei de stiri Reuters.

Guvernul italian a plasat în carantină sâmbătă seară două zone din Lombardia (în jurul oraşului Codogno) şi Veneţia, precum şi o localitate din apropiere de Padova pentru a încerca să ţină sub control această epidemie de Covid-19, fără precedent în Europa.

Pasagerii care sosesc la aeroportul Henri Coandă din zonele din Italia afectate de coronavirus (Milano, Bergamo, Treviso, Torino) vor intra în Romania pe fluxul destinat zborurilor charter şi vor completa un scurt chestionar cu datele de identificare şi alte informatii relevante, informează reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).