MASTI de PROTECTIE preturi ieftine scumpe, masti de protectie virusi cu filtru negre sau colorate

Unde gasim masti de protectie gripa ieftine. Caut sa cumpar masti de protectie 3m. Sunt bune mastile de protectie gripa cu filtru n95.

Se mai gasesc masti masti de protectie virusi la farmacia Tei. Ce masca de protectie virusi sa aleg colorata sau masca de protectie neagra.

Ce ati citit mai sus sunt doar dintre cele mai noi si mai accesate topicuri de discutii de pe forumuri si retele de socializare din ultimul timp.

Coronovarisul CoVID - 19 este cauza care cauzat aceasta explozie de intrebari legate de mastile de protectie care sa tina la "departare" virusul ucigas din China.

Inainte de a fi ingrijorati sau panicati de preturile sau stocurile de masti de protectie, unde le gasiti de cumparat sau care masca de protectie este mai buna ar fi bine sa cititi recomandarile Ministerului Sanatatii!

pareri masti de protectie virusi cu filtru 3m negre


Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave!

Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).

UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde.

NU este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.

Masca de protectie poate juca un rol in prevenirea infectiei, dar acest rol este limitat in situatiile reale. 

Exista unele dovezi care arata ca masca te protejeaza de transmiterea virusului de la maini la gura, probabil pentru ca esti mai atent sa nu atingi fata cand o porti.

De asemenea, esti mai protejat de picaturi cand cineva stranuta sau tuseste langa tine.

ATENTIE! Masca de protectie NU trebuie atinsa cu mainile, pentru ca eficienta protectiei este afectata. Daca trebuie sa o atingi, spala-te mai intai si apoi pe maini.