Misterioasele DRONE VORBITOARE filmate in China care ii ATENTIONEAZA pe cei care nu poartă măşti

Trimiteți un comentariu
Infectia cu VIRUSUL din China, care a declansat in 2020 o epidemie care risca sa se transforme in pandemie, controlota cu ajutorul DRONELOR VORBITOARE.

Autoritatile din China au inceput sa foloseasca drone echipate cu difuzoare pentru a-i avertiza pe cetateni sa poarte masti, in contextul in care numarul cazurilor de infectare cu coronavirusul 2019- nCov continua sa creasca.

O filmare postată pe site-ul publicaţiei controlate de Partidul Comunist Chinez, Global Times, arată cum dronele zboară deasupra oamenilor din zone urbane mai izolate, precum şi din marile oraşe, şi îi „ceartă”   pentru că nu poartă măşti sau pentru că ies din case. 

drone care vorbesc virus china 2020


"Da, mătuşă, drona îţi vorbeşte – nu ar trebui să umbli pe afară fără să porţi mască”, îi transmite Ţo voce venita din cer" unei bătrâne.

Într-un altă parte a filmarii, drona avertizează un băieţel „Coronavirusul este foarte grav. Fugi!

Publicatia Global Times notează că „folosirea dronelor în încercarea de motioriza si controla comportamentul oamenilor in timpulunei epidemii este  una inovatoare”.

Astfel de masuri vin in contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat stare de urgenta globala din cauza coronavirusului. Numarul deceselor provocate de noul tip de coronavirus descoperit in China a depasit 300, iar cel al cazurilor de infectare cu acest virus se apropie de 10.000.

Cu toate acestea, expertii avertizeaza ca mastile NU sunt eficiente in prevenirea raspandirii virusului si le recomanda oamenilor in schimb sa se spele des pe maini.

Fabricile din China pot produce 20 de milioane de măşti medicale pe zi, dar panica legată de virus a determinat oamenii din şara de 1,4 miliarde de locuitori să facă provizii de măşti chirurgicale, în timp ce personalul medical aflat în prima linie de luptă împotriva coronavirusului se plânge de faptul că nu există suficient echipament de protecţie.


Trimiteți un comentariu