NELU arestat in Italia. Poza Luizei Melencu si 300 alte poze de copii gasite in portbgajul lui Nelu.

Trimiteți un comentariu
Senzational! Stirea de ultima ora a serii, Nelu se afla în posesia a trei rânduri de documente false, despre care susţine că au fost făcute de Daniela Dincă şi Giorgio Albiero, în 2014. 

Sunt lucruri care însă, pare că îl leagă pe Nelu şi de dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei: vorbim despre un schimb de mesaje între el şi câţiva albanezi, dar şi despre o fotografie.

Miercuri după-amiază, 5 februarie 2020, oraşul Bologna din Italia:  Nelu, un cetăţean român, a fost arestat. Rok Xavi, jurnalistul de investigaţii care a fost prezent la arestarea lui Nelu a dezvăluit toate detaliile.

Conform celor spuse de jurnalist la RTV, Nelu l-a căutat după ce a apărut la TV şi i-a spus că are informaţii preţioase şi probe în privinţa Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.
soc de cancan luiza melencu cu poza in masina lui nelu

După ce a fost arestat pentru că se afla în posesia unor documente false ce ar fi fost fabricate de fata lui Gheorghe Dincă şi răposatul ei soţ, Giorgio Albieri, în anul 2014, au ieşit la iveală detalii şocante.

Când carabinerii i-au deschis bagajele, au fost găsite poze cu mai mulţi copii. Vorbim despre aproximativ 300 imagini. Printre acestea, şi fotografia Luizei. O imagine care, până în acest moment nu a apărut în spaţiul public..

Mai mult, există şi un schimb de mesaje. "Ce preţ vrei pentru Luiza?" - asta i-ar fi scris nişte albanezi lui Nelu, pentru eliberarea Luizei. În mesaje a fost, de asemenea, menţionat şi numele Alexandrei Măceşanu.

"Pot să spun că Luiza este bine. Asta este ce cred eu", a spus Rok Xavi.

Când a fost arestat de carabinieri, Nelu a afirmat că a fugit din România în anul 2019 pentru că pe capul său se pusese o sumă mare de bani.

În continuare, conform aceleaşi surse, urmează ca Poliţia din Italia să ia legătura cu oamenii legii din România pentru a colabora în vederea unei presupuse legături dintre acest individ Nelu şi cazul Caracal.


Trimiteți un comentariu