Pareri Sampon Head & Shoulders SUPREME Moisture: Formula anti-matreata eficienta

Trimiteți un comentariu
Parerea consumatorilor despre Samponul Head & Shoulders SUPREME Moisture extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre sampoane eficiente anti-matreata:

1. Pareri Pozitive - 0,75

2. Sentiment Negativ- 0,57

3. Opinii Neutre - 0,59

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Recenzii Sampon Head Shoulders SUPREME Moisture impotriva matretei


Dacă îţi doreşti un păr fără mătreață sau hidratat în profunzime să ştii că le poți avea pe amândouă datorită șamponului Head&Shoulders SUPREME Moisture.

Formula anti-mătreață și uleiului de argan ale șamponului Head&Shoulders SUPREME Moisture. îți vor împlini ambele dorințe de la prima spălare.

Prima te scapă de problema principală, iar noul ingredient din compoziţie îți hidratează și repară părul în profunzime.

Şamponul Head&Shoulders SUPREME Moisture. este potrivit pentru părul normal sau uscat. Te vei bucura de cea mai plăcută experiență, de cel mai frumos rezultat, dar și de un scalp sănătos.

Șamponul îți curăță părul, îl protejeajă de mătreață și îl hidratează intens. Te bucuri de un rezultat uimitor, obținut cu efort minim.

Netezește și îngrijește fiecare șuviță, scurtează pregătirile din fiecare dimineață și te ajută să salvezi timp pentru lucrurile care contează.

Folosește-l împreună cu balsamul din aceeași gamă pentru cea mai bună protecție anti-mătreață!


Trimiteți un comentariu