Treceți la conținutul principal

POLITIST din PRAHOVA batut de sotie a sunat la 112 ca intr-un film prost de comedie

Stirea zilei! Ca intr-un film de comedie de proasta factura un politist din Prahova a sunat disperat la 112 deoarece era batut de sotie!

Un polițist din Prahova a sunat la 112 și a cerut ajutorul colegilor după ce, în timpul unui scandal cu soția, femeia a început să-l lovească cu tot ce prindea in mana.

Oamenii legii din Prahova au întocmit dosar penal și au emis și un ordin de protecție pentru cinci zile pentru sotia violenta si batausa a politistului prahovean.

Surse din rândul achetatorilor au declarat, pentru ziarul Cancan, că incidentul violent s-a petrecut joi, 20 februarie, seara, în localitatea Florești din Prahova.

politist batut de sotie un film proste de comedie


Un polițist, angajat la postul din Filipeștii de Pădure, a sunat la 112 ca să reclame că soția îl bate.

Sursele citate au precizat că, inițial, cei doi s-au certat iar apoi femeia a început să-l lovească pe polițist cu palmele și pumnul peste față.

Fata lor in varsta de 16 ani era de față și a fost și ea îmbrâncită violent de catre mamă.

Pentru ca să nu degenereze tot scandalul, polițistul prahovean ar fi preferat să sune la 112 să-și cheme în ajutor colegii.

Deocamdată nu se știe ce la ce a pornit cearta conjungala.

Cert este că in acest moment s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie și a fost emis un ordin de protecție pentru 5 zile.
MAI POTI CITI