RAMONA OLARU si CUZA s-au despărțit scrie site-ul click.ro

Trimiteți un comentariu
Cancanul monden al zile: posibila despartire dinte Ramona Olaru si Cuza (Iulian Adrian Popescu).

Asdara, conform  informatiilor click.ro. Ramona Olaru (vedeta cu 21 de tatuaje) de la «Neatza» și Cuza de la «Noaptea Târziu» și-au spus adio!

Ce detaliu duce cu gândul la despărțire mondena venita pe neasteptate?

Ramona Olaru de la «Neatza» și Cuza de la «Noaptea Târziu» și-au spus adio? Care este detaliul duce cu gândul la despărțire dintre Ramona si Cuza.

Dovezile că Ramona Olaru si Cuza formau un cuplu, și anume pozele, au dispărut subit de pe rețelele de socializare ale amândurora. 

O singura imagine a mai rămas cu cei doi pe rețelele de socializare, celelalte fiind șterse sau inaccesibile publicului

ramona olaru filmul despartirii de cuza de la noaptea tarziu

La nici trei luni de la divorțul de fostul soț, vedeta Antena 1, Ramona Olaru, își găsise din nou dragostea, în brațele unui coleg „influencer”, ce se bucură de succes în mediul virtual, cu care se afișa mândră și pe rețelele de socializare.

Deși inițial doar s-a zvonit că asistenta de la „Neatza cu Răzvan si Dani” cocheta cu Cuza, pe numele său real Iulian Adrian Popescu, cei doi au confirmat ulterior relația prin intermediul imaginilor pe care le publicau împreună.

Vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală, pe care a încercat să o ţină cât mai departe de camerele de filmat.

A divorţat după trei ani de mariaj, dar în prezent trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături Adrian Popescu, alias Cuza de la "Noaptea târziu", vloggerul al cărui canal de Youtube a ajuns la 1.700.000 de abonaţi.

Conform biografiei, Ramona Olaru provine dintr-o familie modestă așa că a pus osul la treabă de la vârsta de 12 ani.

Prima oară Ramona a muncit ca picol într-un restaurant. Iar înainte de a deveni asistentă TV, Olaru făcea parte din lumea modelling-ului.


Trimiteți un comentariu