ROXANA PRINȚESA ARDEALULUI ȘI FLORIN RUSU S-AU DESPĂRȚIT

Cancan monden demn de un showbiz monden de calitate!!! ROXANA PRINȚESA ARDEALULUI ȘI FLORIN RUSU S-AU DESPĂRȚIT.

La doar o săptămână după ce a devenit mamica, Roxana aka Prințesa Ardealului relația dintre ea și Florin Rusu a ajuns într-un impas, iar artistul a confirmat despărțirea și a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns aici!

Deși păreau fericiți, devenind în urmă cu 10 zile și părinții unui băiețel perfect sănătos, pe nume Dominic Rusian,Roxana aka Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu, fost concurent de la „Puterea dragostei”, au format un cuplu înainte ca el să intre în show și s-au împăcat după ieșirea lui din casa „Puterea dragostei” atunci când a aflat că artista este însărcinată, iar acum cei doi sunt, din nou, certați.

cancan monden divort roxana printesa ardealului


Admiratorii cuplului Roxana – Rusu erau convinși că povestea de iubire nu putea fi distrusa de nimic, mai ales după ce cei doi au devenit părinți. 

Dar iată că totul capătă o turnură care seamănă cu un viraj periculos, abordat la o viteză mult prea mare.

Florin Rusu ne-a dat de înțeles că nimic nu mai este ca înainte și că povestea de iubire a devenit… trecut. Mai mult, artistul a mărturisit că Roxana și micuțul locuiesc la părinții artistei.

Sunt probleme între mine și Roxana, ne-am tot certat în ultimele zile, este mai agitată în perioada asta, probabil o fi și de la depresia postnatala, habar nu am. Ea locuiește cu Dominic Rusian la părinții ei, în Deva. Eu stau mai mult la Oradea. În plus, sunt plecat mai mereu la evenimente, dar mă duc săptămânal la Deva să-l vad pe băiețel, orice secundă fără el simt un gol și un dor imens”, a dezvăluit Florin Rusu intr-un interviu pentru cancan.ro