Se DUBLEAZA pretul BILETELOR pentru calatoriile cu STB

Trimiteți un comentariu
Societatea de Transport Bucureşti (STB) doreste ca pretul pentru călătoriile cu autobuzele, tramvaiele și troleibuzele din Capitală să fie dublat, astfel încât un bilet să coste 2,5 lei, asta chiar daca in 2018, Gabriela Firea promite transport gratuit în Bucureşti. 

".... este o propunere de dublare a tarifului, la 2,5 lei, făcută în urma unor studii de piață”, a explicat, pentru Mediafax, directorul general al STB, Andrei Creci.

Decizia majorării tarifelor la calatoriile cu STB aparține, însă, Primăriei Capitalei.

În prezent, un bilet de transport în București costa 1,3 lei, tarif care a rămas neschimbat de 11 ani.

cand se dubleaza pretul calatoriilor stb in bucuresti


Directorul general al STB susţine că veniturile lunare ale societăţii din majorarea titlului de călătorie ar putea creşte cu 6 - 7 milioane de lei.

Andrei Creci a mai vorbit despre planul de investiţii pentru 2020, care vizează, printre altele, achiziţionarea a 40 de tramvaie de 18 metri, în contextul unui deficit acut de astfel de mijloace de transport la nivelul Capitalei, despre producţia de tramvaie la Uzinele URAC.

Dar şi despre transformarea unor autobuze vechi de 15 ani, în autobuze Euro 6, pe gaz natural comprimat, care vor avea un "consum mult mai mic şi noxe mult mai puţine.


Trimiteți un comentariu