Traian Băsescu este convins ca liderul UDMR Kelemen Hunor urăște românii

Trimiteți un comentariu
Socanta declaratie a fostului președinte Traian Băsescu care a afirmat duminică 2 februarie 2020 la postul de televiziune B1TV că pentru cazul din Ditrău (Harghita) unde localnicii nu acceptă doi brutari din Sri Lanka vinovatul este UDMR și liderul său (Kelemen Hunor" care „urăște românii” și este un „antiromân convins”. 

Traian Băsescu a spus că în localitățile din România unde sunt minoritari, românii primesc de la maghiari același tratament primit de muncitorii veniți din Sri Lanka.

„Din observatiile mele ca om politic la varf, fost presedintele, legat de Ungaria, va pot spune ca sunt un popor complexat, iar complexele ii fac sa nu suporte pe altcineva langa ei. Iar ce s-a intamplat la Ditrau nu este rezultatul presei finantee de Viktor Orban sau FIDESZ sau Jobbik, ci este rezultatul politicii UDMR.

traian basescu scandal cu kelemn hunor acuze si jigniri


Sa va fie foarte clar, tratamentul celor doi din Sri Lanka se aplica romanilor de catre minoritarii maghiari din administratie.

(...) a fost stimulata de cand a venit Kelemen Hunor la conducerea UDMR. Kelemen Hunor este un antiroman convins. Marko Bela a fost intelept. Kelemen Hunor este un radical care uraste romanii, uraste sarbatorile romanesti

(...) arata cat sunt de deformati de politica UDMR. UDMR a devenit un vasal al extremismului maghiar..."

Conform biografiei, TRAIAN BASESCU si-a inceput activitatea politica, in 1991 cand a fost numit Ministru al Transporturilor in Guvernul Roman.

In 1992 cind s-a produs scindarea FSN in doua tabere, in jurul lui Ion Iliescu si in jurul lui Petre Roman, TRAIAN BASESCU a ales tabara Roman.

Adevarata afirmare politica a lui TRAIAN BASESCU a inceput insa in 1996. Cu cateva luni inaintea alegerilor parlamentare din noiembrie 1996, cand fiind acuzat de adversarii politici ca este principalul vinovat pentru disparitia flotei, a facut un gest foarte spectaculos, demisionand din functia de Deputat, renuntand astfel la imunitatea parlamentara si punandu-se la dispozitia justitiei.


Trimiteți un comentariu