VIRUSUL din China: PREDICTII sumbre legate de durata EPIDEMIEI si destituiri la nivel înalt în China

Noi destituiri la nivel înalt în China și predicții sumbre legate de durata epidemiei declanșate de coronavirusul Covid-19.

Publicatia online The Telegraph îl citează pe prof. Martin Marshall președintele Colegiului Regal al Medicilor Generaliști din Marea Britanie, care avertizează că epidemia de coronaviroză nu se va stinge decât peste câteva luni.

Izolarea va duce la stoparea răspândirii virusului, iar epidemia se va opri, la un moment dat. Dar in acest moment nu știm însă când.

Poate să mai dureze luni bune. Lumea trebuie să înțeleagă asta: izolarea este cheia opririi epidemiei declanșate de virusul din China.

coronavirus china 2020 noutati de ultima ora


Dacă crezi că ai luat coronavirusul, NU mai intra în contact cu alte persoane, prezintă-te imediat la spital, pentru carantină!

Până în prezent, virusul ucigaș din China, care a fost denumit oficial de Organizația Mondială a Sănătății Covid-19, a infectat peste 60.000 de persoane, iar conform celui mai nou bilanț, numărul deceselor a sărit de 1.300, în 24 de ore adăugându-se 242 de noi victime - un nou record negru.

Valul de destituiri continuă în rândul oficialilor de rang înalt din China acuzați de proasta gestionare a situației create de epidemia de coronaviroză, scrie BBC.

După eliberarea din funcție, pe 11 februarie, a șefului Comisiei de Sănătate din Hubei și a secretarului de stat care avea în subordine comisia, a fost demis secretarul Partidului Comunist din Hubei, Jiang Chaoliang. Este cea mai importantă schimbare operată la nivel înalt.

Acesta va fi înlocuit de șeful de partid din Shanghai, Ying Yong, se arată într-un comunicat remis de guvernarea de la Beijing.