Wiki: Andreea Berecleanu a anunţat că părăseşte Antena 1 după 17 ani de colaborare

WOW... Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1 după 17 ani: „Nu voi accepta situaţii impuse...

Prezentatoarea de ştiri Andreea Berecleanu a anunţat că părăseşte Antena 1 după 17 ani de colaborare cu postul TV.

Prezentatoarea de ştiri Andreea Berecleanu insa NU a dat detalii despre motivul plecării, însă a menţionat că „nu va accepta niciodată situaţii impuse“.

andreea berecleanu demisie de la antena 1

Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât şi de public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect şi onest. Pot să dau şi amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viaţa trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea“, a scris jurnalista  Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.

"Vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dumneavoastră şi un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dumneavoastră care nu eraţi telespectatori ai Antena 1, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă! Cu dragoste, a voastră, Andreea“.  Andreea Berecleanu a prezentat „Observatorul“ la Antena 1 din 2010

Conform biofgrafiei  Andreea Bereclean a prezentat ştirile de noapte de la Pro TV, alături de fostul soţ Andrei Zaharescu, cu care are doi copii. Jurnalista este căsătorită cu medicul Constantin Stan.