Treceți la conținutul principal

WIKI LAUREN SANCHEZ iubita sefului Amazon JEFF BEZOS

Wiki celebritati de la noi si de afara, astazi biografia LAUREN SANCHEZ iubita logodnica a lui  JEFF BEZOS

Trebuie sa fi auzit de JEFF BEZOS (varsta 55 de ani), seful Amazon pamanteanul cel mai bogat al planetei. JEFF BEZOS a divortat anul trecut de sotia si mama celor trei copii dupa un mariaj de 26 de ani.

JEFF BEZOS i-a facut cadou de bun ramas fostei sotii MC KENZIE BEZOS actiuni ale companiei AMAZON in valoare de 35 de miliarde de dolari.

Si chiar asa a RAMAS CEL MAI BOGAT OM  din lume. A reusit in 2018 sa depaseasca averea lui BILL GATES.

Dupa divort  la sfarsitul anului trecut  JEFF s-a afisat cu iubita noua in fapt zic unii LOGODNICA OFICIALA. E firesc ca lumea sa  se intrebe CINE ESTE viitoarea doamna BEZOS?

noutati seful amazon jeff bezos si iubita sa lauren sanchez

Si cum a reusit sa il cucereasca pe cel mai bogat barbat ala lumii? Numele ei este LAUREN  SANCHEZ si este fosta prezentatoare de televiziune.

Nu va grabiti cu conluziile  doamna LAUREN SANCHEZ  a evoluat de la lumea mirifica a televiziunii si acum este  AERIAL FILM MAKER  fondatoarea  acestei companii dar si colaborataoare  in continuare cu lumea filmului.

Si este detinatoarea de licenta de plilot de elicoptere lucru lesne de inteles din moment ce tatal sau a fost instructor de zbor. Nu este o starleta o actrita sau cantareata dotata doar cu frumusete fizica,

Si are tineti-va bine 50 de ani si in plus a bifat pana acum  trei casnicii.

LAUREN  SANCHEZ face parte dintr-o familie mexicano-americana aflata la a treia generatie. E absolut fascinanta viata acestei doamne ajunsa la 50 de ani.

Arata EXTRAORDINAR este ceea ce ar spun " cancanistii" o bruneta focoasa  a carei varsta nu ai putea sa o ghicesti.

LAUREN s-a nascut intr-o familie extrem de saraca. Ea declara intr-un interviu ca dormea in masina bunicii sale. Tatal sau lucra ca mecanic si instructor de zbor.

S-a maritat de tinerica si pana sa il cunoasca pe JEFF BEZOS a fost maritata de  TREI ORI.

Se spune ca povestea de dragoste a miliardarului BEZOS cel care investeste serios pentru salvarea planetei este una absolut impresionanta.

Pentru ca  se spune ca JEFF ar fi " suflat-o" pe domnita SANCHEZ de la un prieten apropriat. Sa fi fost acest prieten apropriat chiar ultimul sot al  lui LAUREN de care aceasta a divortat in aprilie 2019?

Unii au spus ca JEFF a cunoscut-o pe LAUREN SANCHEZ in 2017 cand era foarte casatorit cu MC KENZIE. Si LAUREN la randul ei era si ea foarte casatorita.

Ei stiu cel mai bine imprejurarile in care s-au cunoscut si oricum  au preferat sa pastreze discretia.

AVEREA lui JEFF BEZOS fondatorul companiei AMAZON este de 1, 4 miliarde de dolari. Din aceasta suma 78, 9 miliarde provin numai din actiunile companiei AMAZON.

SI nu uitati ca din aceste actiuni JEFF a daruit  fostei sotii la divort  35 de miliarde de dolari in actiuni la AMAZON.

Pe 16 ianuarie 2020 JEFF si LAUREN au bifat prima aparitie la un eveniment de marca in MUMBAI INDIA.

Dar in decembrie 2019 JEFF si LAUREN au petrecut pe yachtul unui prieten si  LAUREN a fost vazuta purtand un spectaculos inel se prea poate ca acel eveniment sa fi fost logodna secreta a celor doi.

 LAUREN SANCHEZ are un frate MICHAEL SANCHEZ care  i-a facut greutati surorii sale devenite  aparitia de senzatie langa cel mai bogat om al planetei.

Fratele lui LAUREN acest MICHAEL SANCHEZ l-a dat in judecata  pe JEFF BEZOS si l-a tarat si intr-un scandal imens.

Cu "strigaturi" scandal cu ceva  scandalos legat de poze cu iz sexual. JEFF si LAUREN inca  cauta o solutie juridica scandalul acesta le-a intarit legatura.

Se iubesc si mai mult si isi traiesc viata  cu voluptate. Unii fosti colegi de la inceputurile lui JEFF BEZOS spun ca acest JEFF BEZOS  nu mai mare nimic din cel de odinioara.

Ca s-a schimbat. Merge la petreceri asta facea si inainte dar  hainele lui arata de parca   e un ACTOR FASHIONIST. Iubirea le prieste  lui LAUREN si lui  JEFF.

Arata ca doi veritabili indragostiti fericirea li se citeste pe chip. Si cum sa nu fii absolut fericita cand logodnicul tau este cel mai bogat OM al lumii?

Pentru a-si arata dragostea JEFF BEZOS a cumparat saptamana trecuta o CASA FABULOASA cu ISTORIE cea mai scumpa din LOS ANGELES.

A dat pe casa nu mai putin de 156 de miliarde de dolari o mandrete de casa. Si apoi cei doi iubiti logodnici au plecat in vacanta.

Cum arata casa in care vor locui JEFF BEZOS si a lui iubita LAUREN SANCHEZ?

Casa cumparata de miliardar este una care se ridica la inaltimea asteptarilor  CELUI MAI BOGAT OM  din lume.

Casa se intinde pe o suprafata imensa de 13. 600 de hectare si are o istorie minunata. A fost construita pentru fondatorul companiei de film WARNER BROS si anume JACK. L. WARREN in anul 1930.

Aici va locui viitoarea domna BEZOS  cea care a absolvit UNIVERSITATEA SOUTHERN CALOFORNIA.

 Domnul BEZOS detine case si in BEVERLY HILLS acolo unde isi are vila si a noastra romanca de succes ANASTASIA SOARE. Si mai are case in SEATTLE, NEW YORK, WASHINGTON. DC.

LAUREN SANCHEZ a copilarit in ALBURQUERQUE NEW MEXICO. A intrat in lumea televiziunii la EXTRA si FOX SPORTS pentru ca mai apoi sa prezinte matinalul " GOOD DAY , LOS ANGELES".

Era in anul 2003. S-a maritat cu un KANSAS CITY CHIEF apoi cu TONY GONZALES si cea de-a treia casnicie cu un influent si bogat  agent PATRICK WITESEN .

De acesta din urma a divortat in anul 2019. dupa 13 ani de mariaj. LAUREN SANCHEZ a infiintat compania de avioane COMFORT PURSUIT PRODUCTIONS in 2014 si in 2016 si-a luat licenta de pilot de elicoptere.

LAUREN SANCHEZ este helicopter licensed si aerial filmmaker. A colaborat cu  CATHERINE HARDWICKE cea care a produs saga "TWILIGHT" si a fost consultant la filmul DUNKIRK.

In 2017 LAUREN SANCHEZ infiinteaza compania BLACK OPUS AVIATION compania  de filmat in aer. Pe situl firmei LAUREN SANCHEZ apare deseori.

LAUREN SANCHEZ are o meserie care ii place nespus, un barbat UNIC si frecventeaza cu adevarat  CERCUL ELITELOR  domni si doamne nu doar putred de bogati dar si intelectulai, artisti  oameni cu mare  influenta.

De cand ies impreuna JEFF si LAUREN merg la cele mai importante evenimente din AMERICA si nu numai.

JEFF si LAUREn s-au distrat la PREMIILE OSCAR 2020 si  au fost si la PETRECEREA de dupa unde toata crema cea vestita a AMERICII era prezenta.

ANNA WINTOUR cunoscuta fashion designer a fost prezenta cu fiica sa alturi de JEFF si LAUREN care fiecare la randu-i a fost insotit de catre un copil din fosta casnicie.

JEFF l-a a dus pe fiul lui PRESTON de 19 ani iar LAUREN l-a adus si ea pe fiul ei. Au socializat cu J LO care s-a dus sa il salute in felul ei luandu-l de brat. Au mai fost si premiantii castigatori de la RENEE ZELLWEGER, BRAD PITT, LAURA DERN.

Petrecerea de dupa decernarea OSCARURILOR a fost organizata de un bun prieten a lui JEFF.

JEFF si LUREN au fost in vacanta la DISNEY CALIFORNIA si s-au dat cu trenuletul . Erau mereu inconjurati de bodyguards.

Au vizita zona tematica STAR WAR S  GALAXY EDGE care le-a placut mult . Au vizitat BIG THUNDER MOUNTAIN. Au mancat la cel  mai exclusivist restaurant  CLUB 33.

 Au fost si la show-ul de moda  a lui TOM FORD. S-au fotografiat in fata TAJ MAHAL-ului.

Si sa nu credeti ca isi neglijeaza joburile. Imbina mereu munca si placerea. Dar si cand pleaca in vacanta merg incele mai frumoase locuri de pe pamnt.

LAUREN SANCHEZ si JEFF BEZOS sunt convinsi ca au fost facuti unul pentru altul si intalnirea lor a fost una  providentiala.

Nici scandalurile nici barfele nici  carcotelile celor din presa nu ii deranjeaza. Ei au lumea lor si cred ca sunt peste putinta de tagada CEI MAI FERICITI OAMENI.

Nu doar ca nu duc grija zilei de maine dar pur si simplu au gasit IUBIREA aceea UNICA se considera suflete pereche.

PAPARAZZI sunt de acum pe urmele lor. LAUREN SANCHEZ la cea de-a treia generatie de mexicani in AMERICA s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca cu CEL MAI BOGAT OM de pe planeta.

THE ONE AND ONLY MILIARDARUL JEFF BEZOS. De la saracie la supremul lux.

Ursitoarele sale ale lui LAUREN probabil ca i-au prevestiti o soarta fericita. Dar probabil ca nici ele nu se asteptatu ca micuta LAUREN sa se marite cu cel mai bogat OM .

Iar JEFF BEZOS e fericit ca si-a gasit sufletul pereche. A intinerit asa spun preietenii. Traieste viata din plin si este indragostit.

Da, la varsta de 55 de ani caci DRAGOSTEA NU TINE DE VARSTA! Astepatam sa vedem ce vor mai face amanunte despre nunta.

In mod sigur avem deja CUPLUL ANULUI 2020. Ei sunt JEFF BEZOS si LAUREN SANCHEZ.
MAI POTI CITI