Abonamentul YOXO de la ORANGE. Pâreri bune pe forumuri. Preturi de la 30 lei cu 20 GB de internet.

Orange a lansat Yoxo, un abonament digital fără perioadă minimă contractuală, controlat prin aplicație, abonament care beneficiază de păreri pozitive in comentariile de pe forumurile cu tipicuri despre cele mai bune abonamente Orange.

Yoxo este primul abonament Orange fără perioadă minimă contractuală ce le oferă clienţilor posibilitatea de a renunţa la acest serviciu chiar şi înainte de încheierea primelor 30 de zile.

Yoxo include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate alături de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB până la 140GB.

De asemenea, la finalul lunii, pentru datele neconsumate clienții Orange care au ales abonamentul Yoxo primesc bani înapoi, fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care se doreşte renunţarea la abonament.

abonamentul yoxo orange pareri forum preturi

Abonamentul Yoxo de la Orange reprezintă o premieră pe piaţa telecom din România, fiind primul abonament exclusiv digital, administrat prin intermediul unei aplicaţii mobile dezvoltată pentru telefoane cu Android şi iOS care îţi permite să realizezi totul online, în deplină siguranţă, din confortul propriei locuinţe.

De la crearea contului, la achiziţia de extra date şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicaţiei Yoxo, eliminând astfel nevoia de a merge fizic într-un magazin Orange.

Abonamentul Yoxo este unul 100% digital şi oferă clienţilor control şi flexibilitate, dar şi posibilitatea de a-şi gestiona în orice moment atât resursele cât şi costurile.

VERIFICĂ AICI OFERTA ȘI PREȚURILE YOXO

Astfel, clienţii Orange pot adăuga resurse suplimentare atunci când au nevoie, iar plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie.

Pentru început, abonamentul Yoxo by Orange se adresează clienţilor care au cartelă Orange PrePay sau un abonament a cărui perioadă contractuală a încetat şi doresc să beneficieze de un abonament digital şi flexibil.