Alexandru Iordan din Chiajna a ucis-o pe Marina Avram, în vârstă de 33 de ani ca intr-un film horror

SOC! Alexandru Iordan din Chiajna este acuzat de mama Marinei Avram, o tânără in varsta de 33 de ani din Capitală care a murit pe patul de spital, duminică, 22 martie, că și-a pierdut fiica după ce iubitul ei, interlop, a snopit-o în bătaie, scrie SpyNews.

Marina Avram, în vârstă de 33 de ani, originară din Capitală, s-a stins duminică la Spitalul Municipal. Acolo, tânăra a fost internată în urmă cu două zile, cu hematom pe creier și ruptură de splină.

Mama Marinei îl acuză pe iubitul fetei că ar fi ucis-o. Femeia a relatat pe rețelele de socializare că interlopul din Chiajna a fost arestat pe agresor după ce familia a insistat asupra acestui lucru, însă din lipsă de probe, bărbatul a fost ulterior eliberat.

filmul mortii mariana avram iubita interlopului alexandru ioan

Joi seara, Marina Avram a fost dusă la Spitalul Universitar de iubit. „Le-a spus doctorilor că se simte rău, că a căzut şi s-a lovit, din teamă, însă a leşinat ulterior şi a fost băgată în operaţie”, a declarat o apropiată a tinerei, potrivit Adevărul.

Marina a stat în comă profundă până duminică dimineață când, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Alexandru Iordan, cel acuzat de mama Marinei că a ucis-o pe tânără, a declarat că „i-a dat doar două palme, și că poate cauza morții iubitei lui a fost că medicii au scăpat-o de pe targă”, conform unei persoane apropiate victimei.