Biografie IANCU STERP varsta, inaltime, iubita

Vezi care este biografia Iancu Sterp și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are Iancu Sterp de la Survivor Romania . Cele mai frumoase poze cu Iancu Sterp le gasiti pe pagina lui de Facebook www.facebook.com/sterp.iancu

Conform biografiei Iancu Sterp este fratele mai mic al lui Culiță Sterp.

Iancu Sterp este născut pe 28 octombrie 1998 și face parte dintr-o familie cu patru copii. Frații lui Iancu sunt Culiță, Ileana și Geta Sterp.

Culiță Sterp face bani frumoși din muzică, în vreme ce fratele lui mai mic, Iancu, a cochetat și el cu muzica, dar mult mai timid. Are la activ câteva videoclipuri care se bucură de succes pe Youtube.

Familia Sterp este originară din satul Tuștea (județul Hunedoara). Oameni muncitori și înstăriți, părinții fraților Sterp au o casă frumoasă în localitate.

biografia iancu sterp wiki concurent survivor romania


În perioada dintre cele două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei, Iancu Sterp a fost logodit, se pare, cu o tânără pe care a cerut-o de soție pe plajă. A fost o cerere făcută ad-hoc, dar la scurt timp fata a plecat din țară și s-a mutat în Italia.

În perioada dintre cele două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei, Iancu Sterp a fost logodit, se pare, cu o tânără pe care a cerut-o de soție pe plajă.

A fost o cerere făcută ad-hoc, dar la scurt timp fata a plecat din țară și s-a mutat în Italia.

Tot în perioada în care era în România, după primul sezon Puterea dragostei, s-a vorbit că ar fi avut o relație specială cu o altă fostă concurentă din emisune.

Acum Iancu Sterp a devenit concurent Survivor Romania. Înainte de a pleca de acasă și a ajunge la Survivor România, Iancu Sterp a făcut un ultim vlog.

În acesta apare mama fraților Sterp, care plânge de mama focului, de zici că băiatul ei cel mic pleacă la război. Filmarea este realizată de Culiță Sterp.

Colegii lui Iancu Sterp de la Survivor s-au bucurat de victoria lui, dar pe de altă parte şi-au pus şi semne de întrebare, mai ales că competiţia devine din ce în ce mai aprigă.

Emanuel a spus despre Iancu Sterp că este un adversar bun pentru marele premiu.