Casatoria BINDI IRWIN, fata regretatului STEVE IRWIN cu CHANDLER POWELL fericire in timp de pandemie

Nunta de vedete pe timpul coronavirusului

Va amintiti de frumoasa fiica a regretatului STEVE IRWIN, BINDI IRWIN? Si-a pierdut tatal la o varsta frageda a suferit dar sprijinita de mama si prietenii familiei a reusit cumva sa treaca peste tragedie.

A mostenit pasiunea tatalui sau pentru mediul inconjurator pentru expeditii si aventura. Ieri, BINDI IRWIN a avut parte de cea mai frumoasa zi. A dat de stire ca s-a casatorit.

Casatoria era planificata de un an si jumatate si  ieri cei doi iubiti s-au casatorit civil inconjurati de familii. Fratele lui BINDI, ROBERT a condus-o la altar si mama a ajutat-o cu pregatirile.

BRINDI le-a spus celor care o urmaresc ca  ea si CHANDLER POWELL si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii simple dar frumoase.

BINDI IRWIN si Powell nunta de vedete

Nu este nevoie de o nunta fastuoasa. BINDI  descrie ziua nuntii ca fiind cea in care doar iubirea si fericirea  au contat cel mai mult. Iar pentru un astfel de moment cuvintele sunt prea mici pentru a descrie simtamintele.

CEREREA in casatorie a avut loc intr-un loc special pentru cei doi la GRADINA ZOOLOGICA din AUSTRALIA. Aici s-au cunoscut aici a avut loc cererea in casatorie si tot aici vor face si nunta.

ROBERT a surprins momentul cererii cu acel dragastos "DA" ascuns in tufisuri iar BINDI nu a banuit nimic. S-a speriat cand fratele ROBERT a iesit din ascunzatoare.

Singurul regret al celor doi frumosi a fost faptul ca nu i-au putut avea alaturi pe preietenii lor.

Si desigur cel mai mare regret ramane faptul ca STEVE IRWIN nu a putut fi alaturi de fiica sa in cel mai frumos moment. BINDI pe care STEVE o diviniza este de acum o tanara  care si-a intemeiat o familie.

BINDI, mama , fratele si alesul CHANDLER au aprins o lumanare in memoria lui STEVE IRWIN. Au fost lacrimi de amaraciune dar si lacrimi de fericire si zambete.

Inelul pe care CHANDLER i l-a daruit logodnicei sale a fost unul special din diamante roz si un metal rar care sa cuprinda esenta personalitatii lui BINDI.

Cei doi planuiesc sa meraga pe aleile GRADINII ZOOLOGICE inconjurati de animalute. BINDI va tine in brate doi ursuleti KOALA iar unul din ei va fi eliberat in natura.

Ca acest gest sa aminteasca de regretatul ei tata care si-a iubit meseria si animalele.

POSTUL GMA a anuntat ca va incepe  difuzareasi sezonului al doilea al emisunii "CRIKEY"  despre viata lui BINDI si a familiei sale.

BINDI e mandra si de rochia aleasa o rochie cu maneci lungi deosebita. Si-a ales rochia impreuna cu mama sa TERRI.

VIATA isi  vede de cursul ei neoprit. In ciuda pierderii celor dragi  viata ne cere ne obliga sa mergem mai departe.

Traim vremuri delicate cu o pandemie ce a cuprins globul. Dar chiar si asa viata merge inainte si momentele de fericire inca exista.

Oamenii continua sa isi uneasca destinele. O atitudine curajoasa a fetei lui STEVE IRWIN de a se casatori in vremuri de pandemie.
bindi irwin wki monden casatorie in vremea coronavirus

BINDI a mostenit curajul si puterea de a merge mai departe a tatalui STEVE. Le uram tinerilor "CASA DE PIATRA" si vom continua sa ii urmarim.

BINDI a spus ca prin ceremonaia aleasa pentru nunta   spera sa deschida un nou trend in materie de nunti.

Traim altfel de vremuri si nuntile ar trebui sa fie altfel.

BRABO, BINDI , tatal tau sigur ar fi lacrimat vazandu-te! Si sigur ar fi fost tare mandru de tine!

Cu siguranta  STEVE IRWIN va priveste de acolo de SUS!