CASTIGATOR Concurs PEPSI Volkswagen Up 2020. Înscrie codurile castigatoare pe www.pepsi.ro sau prin SMS

Conform regulamentului concursul PEPSI la care poti castiga o masina Volkswagen Up se desfăşoara in Magazinele Mega Image până în data de 31 martie 2020.

Tragerea la sorți a câștigătorilor masinii Volkswagen Up oferite ca premiu de PEPSI va avea loc în data de 6 aprilie 2020.

Premiul concursului Pepsi Volkswagen Up va fi livrat castigatorului in termen de maxim 90 zile lucratoare de la data tragerii la sorti.

Numele castigatorului masinii Volkswagen Up oferite de Pepsi la concurs va fi publicat pe data de 30 aprilie 2020.

castigator masina volkswagen up concurs pepsi mega image 2020


Pentru a participa la concursul PEPSI "Câştigă premii pe pofta ta! Mega Image!" tebuie sa cumperi oricare 2 produse din gama Pepsi, Mirinda și/sau 7UP din magazinele Mega Image, pe același document fiscal.

Apoi trebuie sa inscriii codul de pe bonul fiscal pe online pe www.pepsi.ro sau sa il trimiti prin SMS la numărul 3724 (număr cu tarif normal valabil in retelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Digi Mobil şi Telekom) și poți câștiga o mașină Volkswagen Up în valoare de 60.000 lei.

Bonul fiscal care atesta achizitia produselor participante la concursul  PEPSI Volkswagen Up trebuie sa fie pastrat in original pentru validarea calitatii de castigator, in cazul castigului.

Regulamentul tombolei cu premii este disponibil gratuit online pe www.pepsi.ro/campanie/socialmeals-megaimage