CASTIGATORI concurs eMAG 2020 Mastercard sau Maestro. Castiga 100 vouchere de 500 lei.

Conform regulamentului, concursul “Plateste cu Mastercard si castiga unul dintre cele 100 de carduri cadou in valoare de 500 lei” se desfasoara online pe site-ul www.emag.ro pana in data de 28 aprilie 2020.

Numele castigatorilor concursului eMAG “Plateste cu Mastercard si castiga unul dintre cele 100 de carduri cadou in valoare de 500 lei” vor fi publicate, dupa procesul de validare, la www.emag.ro/guide/tombolamastercard-vouchere, pana la cel tarziu 21 iunie 2020.

Cardurile cadou vor putea fi utilizate exclusiv de pe contul de client eMAG pe care au fost transmise. Cardurile cadou vor putea fi utilizate in perioada 22 iunie – 22 septembrie 2020.

regulament castigatori concurs emag.ro mastercard vouchere 500 lei

Mecanism participare tombola cu premii “Plateste cu Mastercard si castiga unul dintre cele 100 de carduri cadou in valoare de 500 lei”.

Plătește cu cardul tău Mastercard sau Maestro la eMAG și poți câștiga unul dintre cele 100 vouchere în valoare de 500 de lei pentru cumpărăturile viitoare pe eMAG.

Orice comandă de minim 500 de lei pe care o plasezi din contul tău eMAG și pe care o plătești cu orice card Mastercard sau Maestro emis în România, te califică în tragerea la sorți.

Cardul cadou poate fi folosit pentru a cumpara orice produs de pe eMAG, mai puțin Asigurari, Cartele Prepaid, respectiv un alt card cadou. 

Cardul cadou poate fi aplicat, sub forma de reducere, pe o singura comandă de la eMAG, valoarea sa fiind scazuta din totalul comenzii.

Daca s-a utilizat partial valoarea cardului cadou, suma ramasa nu va fi reportata, astfel ca nu mai poate fi utilizata. Informatiile complete despre conditiile de utilizare ale cardurilor cadou pot fi consultate la https://www.emag.ro/info/cardul-cadou.