Castigatori CONCURS LIDL DELUXE BMW Z4 sDrive30i. Participa pe www.surprize.lidl.ro/concurs-deluxe

Conform regulamentului, concursul LIDL de Paste 2020 la care poti castiga o masina BMW Z4 sDrive30i se desfasoara pana in data de 18 aprilie 2020 online pe surprize.lidl.ro/concurs-deluxe

Anuntarea castigatorilor concursului LIDL de Paste 2020 se va realiza prin publicarea acestora pe website-ul www.surprize.lidl.ro/deluxe, pana cel tarziu la data de 30.06.2020.

Marele Premiul constand in BMW Z4 sDrive30i negru se va acorda castigatorului in Bucuresti, in
parcarea unuia din magazinele Lidl, pe care Organizatorul se obliga sa il comunice castigatorului cu minimum 24 ore inainte de predarea efectiva.

Castigatorul va trebui sa se prezinte la magazinul Lidl, unde va intra in posesia autoturismului BMW Z4 sDrive30i negru.

castigatori concurs de paste lidl 2020 surprize.lidl.ro


Mecanismul de participare la concursul LILD DeLuxe 2020 este urmatorul:

Cumpara de minim 60 de lei și cel putin un produs din gama Deluxe, înscrie codul unic de pe bonul fiscal în formularul de concurs online surprize.lidl.ro/concurs-deluxe sau prin SMS la numărul 1812 și poți câștiga premii surprinzătoare.

Premiile concursului “Castiga premii surprinzatoare” LIDL de Paste 2020

La tragerea la sorti a castigatorilor concursului LIDL DeLuxe de Paste participa toate inscrierile valide conform Regulamentului, realizate pe intreaga Perioada a Campaniei.

In cadrul tragerii la sorti se vor extrage:

a) 1 (un) castigator al Marelui Premiu, constand intr-un autoturism marca BMW Z4 sDrive30i negru;

b) 4 (patru) castigatori ai premiilor constand in cate 1 (un) Smart TV Samsung QLED 8K;

c) 8 (opt) castigatori ai premiilor constand in cate 1 (un) Set Apple alcatuit dintr-un (1) iPhone 11 Pro Max 256GB Space Grey - mwhj2rm/a si 1 (un) Apple Watch Series 5 GPS, 40mm sau 44mm Space
Grey with Black Sport Band - S/M sau M/L