CASTIGATORI Concurs OREO 2020. Castiga pe www.instiluloreo.ro o Geaca Denim

Potrivit regulamentului concursul IN STILUL OREO se desfasoara online pe www.instiluloreo.ro pana in data de  31.05.2020.

Anuntarea castigatorilor concursului OREO 2020 se va realiza prin publicarea acestora pe www.instiluloreo.ro intr-o sectiune special dedicata acestei promotii in termen de aproximativ 30 de zile de la data validarii acestora.

Premiile concursului In Stilul Oreo 2020 constau in:

a) 260 x Geaca Denim

b) 650 x Borseta

c) 1300 x Sosete

Pentru a intra in promotia In Stilul Oreo 2020 participantul trebuie sa achizitioneze produse participante Oreo de minimum 5 lei, pe acelasi bon fiscal, si sa pastreze bonul fiscal.
castigatori concurs in stilul oreo 2020 conform regulamentului
Participantul se va inscrie in cadrul Campaniei exclusiv prin accesarea website-ului www.instiluloreo.ro, accesarea sectiunii “INSCRIE BONUL” si completarea  informatii cerute pe acesta pagina web.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul concursului cu premii IN STILUL OREO nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau inlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/ parametrilor premiilor castigate.

In cadrul prezentului concurs OREO un participant poate castiga maximum 3 premii pe toata durata campaniei acordate prin tragere la sorti saptamanala, respectiv cate unul din fiecare categorie.

Participantii care au fost desemnati castigatori ai concursului In Stilul Oreo vor fi contactati prin apel telefonic la numarul de telefon mobil utilizat pentru inscrierea in tombola Oreo cu premii, in intervalul orar 09:00 – 20:00, de 3 ori in maximum 5 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorilor