CIUDAT! China il cauta pe PACIENTUL Zero care s-ar fi infectat cu CORONAVIRUS pe 17 noiembrie 2019

Stranie rasturnare de situatie in CHINA in legatura cu PACIENTUL ZERO. Autoritatile chineze il cauta pe asa numitul Pacient Zero (de la care porneste epidemia) care s-ar fi infectat cu mult înainte să izbucnească raspandirea accelerata a coronavirusului in Wuhan.

Potrivit datelor guvernamentale, este vorba despre o persoană în vârstă de 55 de ani din provincia Hubei, unde au fost raportate primele cazuri de Covid-19.

Autorităţile chineze au identificat până acum cel puţin 266 de persoane infectate in 2019.

Potrivit unor surse medicale, medicii chinezi şi-ar fi dat seama că se confruntă cu o boală nouă abia la finalul lunii decembrie 2019.

chinezii acuza ca americani i-au infectat cu coronavirus in mod premeditat


Oamenii de ştiinţă din China încearcă acum să identifice aşa-numitul „pacient zero”.

Identificarea acestui pacient zero i-ar putea ajuta la descoperirea sursei coronavirusului, despre care se crede în prezent că ar fi fost transmis la om de la un animal sălbatic.

Asta in timp ce un oficial chinez ii acuza pe americani ca ar fi raspandit coronavirusul in China!

Zhao Lijian, un purtător de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, a scris pe Twitter că Armata americană ar fi avut un rol în răspândirea noului tip de coronavirus în China, potrivit Bloomberg.

Este posibil ca Armata americană să fi adus epidemia în Wuhan. Fiţi transparenţi! Faceţi publice datele pe care le aveţi! Statele Unite ne datorează o explicaţie”, a scris Zhao Lijian,

Aparenta acțiune a fost legată de participarea Armatei SUA la Jocurile Mondiale Internaționale Militare organizate la Wuhan în octombrie 2019, care a atras concurenți din peste 100 de țări.

După ce primele cazuri de coronavirus au fost depistate în Statele Unite, Washingtonul şi Beijingul au
început să se acuze reciproc în legătură cu originea virusului.

De altfel, Zhao Lijian a fost primul oficial chinez care a sugerat că acest virus nu provine din China, cu toate că nu a prezentat dovezi în acest sens.

Întrebat despre acuzaţiile colegului său, Geng Shuang, un alt purtător de cuvânt al Ministerului de Externe, a declarat că „originea virusului poate fi determinată doar cu ajutorul ştiinţei” şi şi-a exprimat speranţa că această problemă nu va fi folosită pentru a arunca o anatema asupra unui popor