CONCURS carmin.droetker.ro 2020. Castiga DRONE DJI Mavic Min online pe www.oetker.ro

Conform regulamentului, concursul Dr Oetker Creeaza chiar tu urmatorul personaj din povestea Carmin! se va desfasura in perioada 16 martie 2020 – 26 aprilie 2020 online pe  pagina de internet a promotiei carmin.droetker.ro/2020/concurs

Castigatorii comncursului Carmin Dr. Oetker 2020 vor fi desemnati prin jurizare la finalul concursului, in data de 04.05.2020. 

Lista castigatorilor finali ai concursului Creeaza chiar tu urmatorul personaj din povestea Carmin! si a premiilor acordate va fi publicata pe pagina www.oetker.ro – sectiunea dedicata concursului, in maxim 20 de zile lucratoare de la validarea castigatorilor.

Se vor publica urmatoarele date: nume, prenume, oras si premiul castigat.

castigatori concurs carmin www.oetker.ro 2020

Pemtru a participa la promotia cu premii CARMIN Dr. Oetker, participantul trebuie sa vopseasca oul personaj cu Kitul Retro sau Clasic, sa-i faca o fotografie / poza alaturi de ambalajul Carmin al kit-ului cu care a fost vopsit si sa o incarce pe web site-ul www.oetker.ro

Participantul va folosi pentru inscrierea la tombola cu premii Dr Oetker Creeaza chiar tu urmatorul personaj din povestea Carmin! un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila din Romania: respectiv Telekom, Orange, Vodafone sau DigiMobil.

Un participant poate castiga un singur premiu pe toata perioada de desfasurare a  Concursului.

Jurizarea tuturor inscrierilor la promotia Dr. Oetker Creeaza chiar tu urmatorul personaj din povestea Carmin!  va avea loc la data de 27 aprilie 2020.

La data de 28 aprilie 2020 castigatorii desemnati vor fi anuntati prin postare pe pagina www.oetker.ro – sectiunea dedicata concursului.

Premiile concursului Dr Oetker Creeaza chiar tu urmatorul personaj din povestea Carmin! 2020 constau in 6 x DRONA DJI MAVIC MINI in valoare de 1.837 lei.

ATENTIE! Premiile acordate la concursul Carmin Dr. Oetker 2020 nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani.