CORONAVIRUSUL este PERICULOS. Grupul de Hackeri Anonymous de parere ca guvernele ascund ADEVARUL.

Grupul de hackeri Anonymous este de parere ca pentru a se proteja adecvat, oamenii trebuie să ştie că infectia cu CORONAVIRUSUL COVID-19 are o perioadă de incubaţie semnificativ mai mare şi se transmite mai uşor decât gripa sezonieră. 

Aceste concluzii clare despre gravitatea epidemiei de coronavirus ar trebui să fie în orice buletin de ştiri şi în orice conferinţă de presă, dar sunt lăsate doar în note de subsol sau sunt ignorate total de media.

Mulţi experţi de marca in domeniul virusologiei au comparat recentul nou coronavorus Covid-19 cu Gripa Spaniolă. Bill Gates a declarat că ne-am putea confrunta cu o «pandemie care apare o dată la 100 de ani», care ar putea fi la fel de mortală ca virusul care a omorât zeci de milioane de oameni exact acum un secol.

hackeri anonymous sunt de parere ca guvernele ascund adevarul despre coronavirusul din china
Aceste două boli nu sunt din aceeaşi familie de agenţi patogeni, dar există unele similitudini importante între aceste două epidemii şi am putea face unele dintre erorile predecesorilor noştri.

Kristian Andersen, specialist în biologie evoluţionistă la Institutul de cercetare Scripps, a estimat, pe baza unui studiu efectuat pe 27 de genomi ai primilor pacienţi, că virusul din China probabil a infectat prima victimă pe 1 octombrie 2019. 

Acest lucru înseamnă că virusul se răspândea peste tot în Wuhan şi în lume în ultimele luni. Dacă cercetările sale sunt corecte, acest lucru înseamnă că virusul probabil a ajuns în toate colţurile lumii înainte ca Guvernul chinez să decidă izolarea oraşului Wuhan.

Acest lucru ar putea părea o exagerare, deoarece abia acum începem să vedem primele cazuri confirmate în Statele Unite şi în Europa, dar trebuie să ne gândim ce înseamnă de fapt un caz confirmat.

Un caz confirmat este o persoană care a fost testată pozitiv cu acest virus, dar numărul kit-urilor de analize este limitat, iar Centrul pentru Controlul Epidemiilor din SUA a refuzat să autorizeze kit-uri de testare pentru multe dintre cazurile suspecte, deoarece menţin criterii stricte pentru cine primeşte testele.

Pentru a înrăutăţi lucrurile, unele teste pentru COVID-19 au fost deficitare, iar autorităţile au admis că unul dintre centrele de analizare a rezultatelor a fost contaminat.

Analizele au început să se accelereze în SUA şi Europa după ce au fost raportate decese, iar experţii medicali încep să depisteze fragmente ale virusului care nu au legături clare cu epicentrul, ceea ce înseamnă că răspândirea în comunităţi începuse deja", precizează Anonymous.

În acest context, guvernele din China, Iran şi Italia, unele dintre cele mai afectate zone epidemice, le spun cetăţenilor că situaţia este sub control şi că nu au motive de preocupare.

În Iran, oamenii nu prea mai cred aceste lucruri, dat fiind că mulţi membri ai instituţiilor guvernamentale s-au îmbolnăvit.

Guvernele din Japonia şi Coreea de Sud par a fi mai cinstite cu cetăţenii şi fac teste mai ample. 

Preşedintele SUA, Donald Trump, susţine că ţara este într-o «formă extraordinară» în contextul pandemiei, dar nu le-a oferit cetăţenilor americani prea multe lucrurisubstanţiale în timpul recentelor conferinţe de presă, în afară de asigurările că totul va fi bine.

Pentru a înţelege gravitatea situaţiei, oamenii trebuie să ştie despre ratele ridicate de mortalitate şi spitalizare ale acestei boli.

În plus,. analizele adecvate şi relatările despre coronaviruslu din China ar fi trebuit să înceapă acum câteva luni, dar, din păcate, oamenii puternici care s-au numit pe ei înşişi lideri ne blochează, în loc să ne conducă.

Faceţi ceea ce trebuie şi spuneţi-le oamenilor din întreaga lume cu ce se confruntă de fapt!, transmite grupul de hackeri Anonymous.