Dana Varga: SORINA Pintea este pe MOARTE. Sorina Pintea, în stare gravă. Are faţa tumefiată.

Anunt groaznic de ultima ora: Dana Varga, fost consilier de stat, a postat un mesaj alarmant referitor la sănătatea fostului ministru: "Sorina Pintea este pe moarte!". 

Dana Varga susține că boala îi poate bloca oricând mai multe organe vitale.

Sorina Pintea a fost scoasă din spatele gratiilor și transportată din nou la spital din cauza unor probleme de sănătatea.

Potrivit unor surse, Sorina Pintea are faţa foarte tumefiată și nu poate mânca de loc.


sorina pintea este pe moarte anunt de ultima ora

Tot din spatele gratiilor, Sorina Pintea și-a scris demisia de la conducerea spitalului de urgenţă din Baia Mare.  Vineri se va judeca și contestația la măsura arestului preventiv.

Sorina Pintea a fost umilită de polițiști. Ea a fost dusă, la Policlinica MAI, nu cu o ambulanță, ci cu o mașină de poliție. Fosta șefă a Sănătății a fost încătușată, îmbrăcată într-un trening, iar pe imagini se vede cum o polițistă o împinge, pentru a-și face loc printre ziariști.

Fostul ministru al Sănătăţii a susţinut că i s-a agravat starea de sănătate în arest. Sorina Pintea suferă de dermatomiozită, o boală sistemică ce afectează cel mai frecvent pielea şi muşchii, dar poate afecta şi articulaţiile, esofagul, plămânii şi rar inima.

Revenind la anuntul pomenit la inceput, Dana Varga a scris pe pagina sa de Facebook: "Fostul ministru al Sănătăţii a susţinut că i s-a agravat starea de sănătate în arest. Pintea suferă de dermatomiozită, o boală sistemică ce afectează cel mai frecvent pielea şi muşchii, dar poate afecta şi articulaţiile, esofagul, plămânii şi rar inima."

Sorina Pintea este acuzată pentru luare de mită în formă continuată. DNA susţine că există probe că Sorina Pintea a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract de la Spitalul din Baia Mare.